مشاوره حقوقی رایگان - انکار امضای خود

بنده و یک شخص متنی را نوشته و امضا کردیم و این متن را خود شخص مقابل نوشته اما هیچکدام اثر انگشت نزدیم این شخص هم اکنون ادعای جعلی بودن امضای خود را میکند و متن نوشته شده را منکر میشود آیا دادگاه میتواند اصل بودن امضا و دست خط طرف مقابل را تشخیص دهد؟ و ظاهرا دست خط خودش رو موقع نوشتن متن تغییر داده اونموقع چی؟ با چه مدرکی من میتونم دست خط این شخص و یا امضاش رو اثبات کنم با یک دست نوشته دیگه یا امضای دیگری از این شخص میشه؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .باارجاع امر به کارشناسی موضوع روشن وقابل تشخیص است.این امر فنی است وکارشناس علم به این موضوع دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله توسط کارشناس خط و امضا حتما مشخص خواهد شد که جعل بوده یا خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
موضوع از طریق کارشناس قابل بررسی است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

کارشناس خط و امضا تشخیص خواهد داد