مشاوره حقوقی رایگان - فرووش واحد مسکونی

سلام بنده ی واحد آپارتمان 70متری خریدم وکالت به زنم دادم بعد فروختیم ی 90 متری خریدیم اونم تو قولنامه به اسم زنم نوشتیم بعد ی 100 متری به اسم خودم خریدم و اون 90 متری رو فروختم اول خودم جای قرارداد امضاء کردم زنم پشت قولنامه رو امضاء کرد که کل ثمن معامله رو تحویل گرفته حالا رفته شکایت کرده که من جعل امضاء کردم و پولی دریافت نکرده میتونه کاری بکنه یا نه در ضمن در عوض امضاء من 3 دانگ مغازه رو بهش وکالت دادم تکلیف چیه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات نیاز به بررسی مدارک جهت اظهارنظر دقیق حقوقی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی مدارک جهت اظهارنظر دقیق حقوقی است بهتر است با یک وکیل مشورت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتری دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به توضیحات شما ، اگر امضا ایشان جعل شده باشد توسط کارشناس رسمی خط و امضا مشخص خواهد شد
و