مشاوره حقوقی رایگان - رهایی از ماده 101 قانون شهرداری ها

با سلام و احترام
سایر کسانی که در پلاک شش دانگ سهم دارند و همچنین مالک رسمی زمین برای پرداخت قدرالسهم جهت تفکیک زمین همکاری نمی کنند.
راه قانونی برای حل این مشکل وجود دارد یا نه؟
اگر وجود دارد تماس تلفنی بگیرم.
سپاس از لطف شما

پاسخ ها :

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام می توانید نسبت به افراز اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در اراضی مشاعی ، شما باید ابتدا درخواست افراز مال مشاع را مطرح نمایید و بعد از افراز ملک ، به شهرداری مراجعه و درخواست تفکیک ملک طبق ماده 101 قانون شهرداری ها را مطرح نمایید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله درخواست افراز دهید و قانون افراز را انجام میدهد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا سند رسمی برای سهم مشاعی خود بگیرید و سپس دستور فروش ملک مشاع را از دادگاه بخواهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت پیگیری کنید.
سوال شما تکراری است.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی وجود دارد هرکاری مستلزم رعایت تشریفات ان کار است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با توجه به اینکه ملک مذبور مشاع می باشد بدوا باید درخواست افراز نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام راه حل درخواست افراز و بعد از آن فروش است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله امکان دارد ابتدا از طریق اداره ثبت درخواست افراز مطرح نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

ابتداافرازملک را بخواهید سپس درخواست تفکیک ازطریق شهرداری مطرح نماییداینطوری فقط حق السهم زمین خودرابابت تفکیک می پردازید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله وجود دارد
لطفا و حتما با همكاران وكيل تماس بگيريد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

بدوا درخواست افراز مال مشاع را مطرح نمایید

و بعد از افراز ملک
به شهرداری مراجعه کنید

و درخواست تفکیک ملک طبق ماده 101 قانون شهرداری ها را مطرح نمایید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام زمانی که یک ملکی مشاع می باشد شما می بایست ابتدا برای افراز مال مشاع اقدام نمایید و بعد از عدم افراز میبایست درخواست تفکیک مطابق ماده 101 قانون شهرداری را بدهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام باتوجه به سوال مطرح شده ازطریق مشاوره تلفنی پیگیری نموده و اقدام نمایید