مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تفکیک ماده 101

سلام
منزل پدرم 1300 متر سال 94 از ماده 147 اقدام کردیم سند تک برگ گرفتیم
سال 98 برای تفکیک اقدام کردیم 25 درصد پول شهرداری ماده 101 پرداخت کردیم برای 1300 متر منزل پدرم کارمون طولانی شد خودمون زیاد پیگیری نکردیم برای تفکیک تا الان بعد یک سال پیگیری کردیم که 3 قطعه تقسیم کنیم شهرداری میگه چون قبلا با ماده 147 سند گرفتی اون پرداختی 98 مال اون برای تفکیکی سه قطعه باید مجددا ماده 101 پرداخت کنی این درست آیا؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله صحیح است چون شما قبلا برای صدور سند رسمی طبق ماده 147 قانون ثبت ، اقدام کرده اید و یک سند رسمی برای خانه خانه 1300 متری اخذ کرده اید ولی الان تقاضای تفکیک زمین به سه قطعه ، را دارید پس باید هزینه تفکیک و صدور سه سند جدید را طبق ماده 101 پرداخت نمایید
موفق باشید