مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک

با سلام
راهی برای رهایی از ماده 101 قانون شهرداری ها وجود دارد یا نه ؟
مالک سند شش دانگ و سایرین که در این سند سهم دارند اقدام به تفکیک نمی کنند.من هم توان پرداخت کامل قدرالسهم را ندارم و بن بست رسیدم.
لازم به ذكر است که 1-پلاک(زمین)مذکور ارثی است 2-مالک شش دانگ برادر بزرگتر است 3-روی زمین سهم خودم به طور قانونی به طور قانونی(پروانه و پایان کار) ساختمان احداث کرده ام.
لطفا جواب بدید که اگر راه حل قانونی دارد تماس تلفنی برقرار کنم.
سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شهرداری پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سوال شما ضد و نقیض است از یک طرف گفتید سند شش دانگ زمین بنام برادر بزرگتر است از طرف دیگر گفتید چند نفر در زمین مذکور سهم دارند! امکان ندارد چنین چیزی

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

درخواست افراز به اداره ی ثبت اسناد و املاک بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حضوری پيگير ماجرا شوید به شهرداری مربوطه مراجعه فرمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا درخواست افراز مال مشاع را مطرح نمایید تا سهم شما مجزا گردد و بعد از انجام افراز ملک ، شما باید به شهرداری مراجعه و درخواست تفکیک ملک طبق ماده 101 قانون شهرداری ها را نمایید و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا برای سهم خود سند مالکیت مشاعی بگیرید سپس از طریق اداره ثبت تقاضای افراز نمایید اگر قابل افراز نبود تقاضای فروش کل ملک مشاع را از دادگاه بخواهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوال شما مبهم است جهت مشاوره با وکلا سایت تماس بگیرید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق شهرداری پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام پاسخ سوال شما داده شد در صورت ابهام می توانید از خدمات مشاوره ای سایت استفاده نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام مدارک و مستندات باید بررسی شود از مشاوره تلفنی استفاده نمایید