مشاوره حقوقی رایگان - مجوز ساخت

باسلام
شخصی در سال 1390پروانه ساخت یک واحد مسکونی در روستا را گرفته ولیکن فقط 4عدد ستون را اجرا نموده و کار متوقف شده است. اکنون شخص دیگری زمین مذکور را با پروانه خریداری و بدون بروزرسانی اقدام به ساخت نموده است. با توجه به تغییر قوانین طرح هادی در این 11سال آیا وی مجاز به ادامه کار با پروانه قدیمی می باشد ؟

پاسخ ها :

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام نیاز به بررسی مدارک و طرح دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اصولاً دستور مربوطه حداثر زمانی دارد اگر بر خلاف قوانین و و یا خارج از آن اقدام شده است می‌توانید اعتراض و شکایت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مجوز ندارد خیر . باید یا موز بگیرد تا پایان کار داشته باشد و یا جریمه شود. البته در صورتی که حکم به تخریب داده نشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از دهیاری یا بنیاد مسکن پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دهیاری و بنیاد مسکن پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید طبق طرح هادی پروانه بگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مطلقا طبق قانون باید پروانه تمدید گردد

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود بدون مجوز نمیتواند

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
مجوز پروانه محدود به مدت زمانی 2 سال میباشد و بعد از آن باید حتما تمدید گردد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

مدت اعتباری که برای پروانه های ساختمانی از طرف مرجع صدور پروانه ، لحاظ می گردد محدود است در صورتیکه عملیات ساختمانی شروع نشده و اعتبار پروانه تمام شود ،باید مجددا تمدید اعتبار و هزینه پرداخت شود

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

اعتبار پروانه تمام شود ،باید مجددا تمدید گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا خیر مجوز باطل گردیده وباید مجددا درخواست نماید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

بله می تواند چراکه استارت کار رو زده بوده بعدی می تواند ادامه دهد فقط شهرداری یک هزینه بابت تمدید پروانه می‌گیرد هرچند که اینم غیر قانونی ولی میگیرن ،ولی بحث اینکه طرح تغییر کرده باشد اول باید دید طرح چه تغییری کرده بعد اظهار نظر کرد