مشاوره حقوقی رایگان - مجوز ساخت غیر بافت

با سلام
ما زمینی در روستا داریم که حکم حقوقی و کیفری دادگاه داریم ولی سند نداریم و زمین هم خارج بافت هست. برای مجوز ساخت یک واحد مسکونی در چنین شرایطی چه اقداماتی باید انجام داد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق جهادکشاورزی موضوع را پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از جهاد کشاورزی مجوز ساخت و تغییر کاربری بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود و
پرسشگر ارجمند
براساس اسناد باید اقدام نمایید
آرا صادره باید بررسی شود

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

با سلام اصولا در خارج از بافت برای واحد مسکونی مجوز داده نمیشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست با دلایل مالکیت از طریق جهاد استعلامات منابع طبیعی برای تغییر کاربری اقدام کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اول دلایل دیگری مبنی بر مالکیت باید تهیه کنید. مثلا استشهادیه و ... اگر نزدیک بافت هست می توانید با مراجعه به بنیاد مسکن درخواست الحاق به بافت کنید. اما اگر دور از بافت است و در اراضی کشاورزی واقع شده می بایست با مراجعه که جهاد کشاورزی در حد ساخت یک اتاق کارگری و نگهبانی مجوز بگیرید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق جهاد کشاورزی موضوع را پیگیری کنید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باید از جهاد کشتکرزی مجوزهای لازم بگیرید