مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سهم مشاعی به شهرداری

با سلام ووقت بخیر
اگر در ملک مشاعی یکی از شرکا بخواهد از سهم خود به صورت مجانی ب عنوان معبر به شهرداری واگذار کند ودیگر شرکای دیگر هم با اقدام ایشان مخالفتی نداشته باشند ایا این اقدام ایشان قانونی خواهد بود ؟ودر صورت واگذاری به شهرداری وکسر ملک به عنوان معبر ایامیتواند نسبت به سایر قسمتهای ملک که در سهم دیگر شرکا هست مدعی چیزی باشد؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام چون ملک مشاع هست از نظر حقوقی شما فقط سهم خودتان را می توانید واگذار کنید ولی بابت مشخص کردن مقدار زمین باید با رضایت همه شرکا باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله قانونی است اگر با تمایل خودش و بدون درخواست شما باشد نمی‌تواند ادعایی داشته باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مطلقا
تصرف مادی در ملک مشاعی امکان ندارد مگر با موافقت تمام شرکا مشاعی

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام هریک از شرکا می توانند در سهم هرگونه تصرف حقوقی که بخواهند انجام دهند ولی تصرف مادی موکول به اذن یا اجازه سایر شرکاست.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارند تا اظهارنظر دقیقی به توان کرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر از سهم خود واگذار نمایید امکان شریک شدن در سهم بقیه وجود ندارد واین اقدام به ضرر شما خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص اموال مشاع هر یک از شرکا می توانند نسبت به واگذاری سهم خود اقدام نمایند اما تصرف آن نیاز رضایت تمام مالکین است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

فقط سهم خودتان را میتوانید انتقال دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر مشاعی باشد از سهم همه کم می‌شود

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام اگر با توافق شرکا انجام گیرد ایرادی ندارد اگر بصورت مفروز شده فروخته شود بهتر است وگرنه شهرداری شریک خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ملک مشاعی است و به همین خاطر با اذن تمامی شرکاء ، تصرفات ممکن خواهد بود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا باید رضایت دیگر مالکین را جلب نمایید و سپس اقدام نمایید ، بعد از اقدام نیز نمی توانید ادعایی نسبت به باقی مانده ملک داشته باشید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر مالکیت قسمتی از سهم خود را منتقل کنند شهرداری شریک مشاعی خواهد شد

مهدی عابدمسرورخواه

جناب آقای مهدی عابدمسرورخواه :

درود برشما
موضوع نیاز به بررسی داد

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود خیر هر شریک فقط حق واگذاری سهم خود را دارد

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
هیچ یک از شرکای مال مشاع به تنهایی حق تصرف مادی مثل واگذاری به شهرداری را ندارد و در این زمینه حتما رضایت کتبی سایر شرکا را داشته باشید.در غیر اینصورت اقدام شما غیر قانونی است.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر از قسمتی از سهم خود باشد و به شهرداری واگذار کند به نظر ایرادی ندارد و رضایت سایر شرکا لازم نیست و در قسمت‌های دیگر ملک اگر از مشاعات باشد نیز دارای حق است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شریک ملک مشاع بدون اجازه سایر شرکا حق هیچ عمل حقوقی بجز فروش سهم مشاعی خود را ندارد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با تنظيم صلح نامه و درج حقوق و گذشت بلافصل و قطعي افراد ذيحق قابل واگذاري است

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام فقط می توانید سهم خودتان را واگذار کنید