مشاوره حقوقی رایگان - ساخت بنا در ملک مشاع

با عرض سلام و وقت بخیر
آیا ساخت منزل در قسمتی از ملک مشاع (در وصیت نامه قید شده بین سه برادر که ساخت و ساز در فضای کمتر از یک سوم صورت گرفته) دارای اشکال است (رضایت تلفنی کسب شده بود که بعد از فوت وراث منکر شدند)؟
اگر ملک مشاع به طور رسمی تفکیک نشده باشد ولی برای مدت طولانی هر یک از سه برادر و وراث آن ها قسمت مشخصی را برای کشت و کار در اختیار داشته باشند میتوان بدون تفکیک در آن قسمت بنایی ساخت؟
در صورتی که ساخت و ساز در ملک مشاع برای زمانی حدودا بیشتر از 10 سال پیش باشد شامل مرور زمان می شود یا هرزمان شرکای دیگر یا وراث آن ها اقدام کنند می توانند بنا را تخریب نمایند؟
با سپاس

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

ساخت و ساز بدون اجازه سایر شرکا در ملک مشاعی خلاف قانون و قابل تخریب است

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام مرور زمان در مورد سوال شما معنی ندارد . ساخت هرگونه بنا مستلزم اخذ مجوزات لازمه است

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

هرگونه تصرف واحداث بنا در ملک مشاع بدو اجازه سایر شرکا ممنوعه ومیتونید هم کیفری وهم حقوقی نسبت به تصرف عدوانی وقلع وقمع بنای احداثی شکایت کنید
(جوادزارعی وکیل پایه یک دادگستری 09122219001 با حق المشاوره کمتر )