مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات دین در رابطه با 3 دانگ مشاع

سلام. خانم بنده ظرف دو روز از ابلاغ اداره ثبت مبنی بر درخواست مهریه اش 3 دانگ از ملکی که با همسرم مشاع دارم را توقیف کرد البته تو اداره ثبت پارتی دارن، تنها دارایی من همین 3 دانگ هست که هم اکنون با همسرم در آن زندگی میکنم. کارشناس اداره ثبت مبلغ 330 م تومان عنوان کرد بنده شغلم پرستاره. الان کارشناس پرونده گزارش داده چون ملک مشاع است شامل قانون مستثنیات دین نمیباشد و مصادره میشود (فک کنم باز تحت تاثیر اون پارتی بوده) لطفا راهنمایی بفرمایید که طی چه بند و قانونی عنوان کنم که این 3 دانگ مشاع نباید توقیف شود و بتوانم دفاع کنم. ممنون

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

منزل مسکونی تا یک واحد جز مستثنیات دین است
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

روال اعتراض در اداره ثبت این است که اول به نظر رییس اداره ثبت اعتراض میشود اگر موثر نشدبازهم اعتراض تا به هیات نظارت استان ارسال میشود.