مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات دین

درود. شرایط آپارتمان هفتاد و پنج متری برای توقیف مهریه به چه صورت است ؟ آیا جزء مستثنیات دین حساب میشود ؟ این آپارتمان تنها دارایی بنده است و در آن سکنی دارم. قیمت تقریبی ملک بعد از تورم، نزدیک سیصد میلیون میباشد. تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

قابل توقیف هست درخصوص مستثنیات دین بودن یا نبودن بستگی به تشخیص قاضی دارد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

تنها یک آپارتمان 75 متری که در آن سکونت هم دارید جز مستثنیات دین است.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مستثنیات دین در مراجع قضایی و دادگاه ها با مستثنیات دین در اجرای ثبت متفاوت است لیکن یک خانه در حدود شئن مدیون جز مستثنیات دین است

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خانه جزو مستثنیات است وقابل توقیف نیست