مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام.بنده 9سال ازدواج کردم و از ابتدا شوهرم زیر قرض بود و دانشجو من با نداریش ساختم. اما الان که حقوقش به 3تومن رسیده هنوز هم من و فرزندانم را در فشار قرار میده. میخوام مهریه ام اجرا بزارم. 300تاسکه ست. یه خونه داره قولنامه ای. میخوام اونو مصادره کنم بقیشم قسط بندی اما بهم گفتن طبق قانون یک خونه و ماشین مال مرد. لطفا کمکم کنید بحقم برسم

پاسخ ها :

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

با سلام
همانگونه كه مستحضر هستيد داشتن خونه و ماشين متعارف از حقوق زوجه بوده و امكان توقيف ان فراهم نمي باشد
شما ميتوانيد با توقيف ١/٤ إز حقوق دريافتي همسرتان تا حدودي به حق و حقوقتان برسيد
راهنمايي بيشتر مستلزم ملاقات حضوري است 09122048359

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
دادگاه اصولا نسبت به توقیف اپارتمانی اقدام میکنه که سند اون بنام همسرتون باشه نه صرفا قولنامه اون .البته که یک اپارتمان در حد عرف هم جز مستثنیات دین محسوب میشه و در صورت توقیف هم با اعتراض شخص رفع اثر میشه از توقیف
شما در صورتیکه اموال دیگه ای از ایشون نمیشناسید صرف یک چهارم حقوق ایشون رو توقیف بفرمایید
ضمنا امکان توقیف حساب بانکی هم وجود داره

نشاط  حبیبی قبادیان

نشاط حبیبی قبادیان:

ماشین وخانه جزومستثنیات دین هیتن وشما نمیتوانیدتوقیف نمایید،اگرمال دیگری برای توقیف ندارند،تعداد110عددرونقدا،،یا به صورت قسط بندی شده باید پرداخت نمایند

معصومه عبداله نژاد

معصومه عبداله نژاد:

سلام طبق قانون منزل مسكوني مرد انهن يك باب جزء مستثنيات دين هست
ولي ماشين ايشون رو ميشه توقيف كرد .
شما چنانچه دادخواست مطالبه مهريه كنيد براي شما مبلغي بعنوان پيش پرداخت و الباقي اقساطي به صورت نيم يا ربع بسته به نظر دادگاه از جميع ادله خواهد داشت . وچنانچه مال ديگري اعم از زمين حساب بانكي و يا سهام كارخانه و يا شركت داشته باشند قابل توقيف و مطالبه خواهد بود

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.در خصوص توقیف درست است که ملک جز مستثنیات دینه.اما اگر ملک بیشتر از شان شخص باشه قابل توقیفه.و ماشین اگر محل درآمد نباشه.قابل توقیف.با این همه باز هم بستگی داره در کدام شهر ساکنید چون رویه اجرا احکام در شهرها فرق داره.
اگر ساکن مشهد باشید به هیچ عنوان از طریق دادگاه نمیتونید مطالبه مهریه کنید و باید از طریق اجراییات اداره ثبت اقدام بشه.
و در خصوص هزینه های منزل و خود و فرزندانتان دادخواست مطالبه نفقه جاریه خود و فرزندانتون رو مطرح نمایید و حتما از وکیل مشاوره بگیرید که مستحق دریافت نفقه باشید

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.در خصوص توقیف درست است که ملک جز مستثنیات دینه.اما اگر ملک بیشتر از شان شخص باشه قابل توقیفه.و ماشین اگر محل درآمد نباشه.قابل توقیف.با این همه باز هم بستگی داره در کدام شهر ساکنید چون رویه اجرا احکام در شهرها فرق داره.
اگر ساکن مشهد باشید به هیچ عنوان از طریق دادگاه نمیتونید مطالبه مهریه کنید و باید از طریق اجراییات اداره ثبت اقدام بشه.
و در خصوص هزینه های منزل و خود و فرزندانتان دادخواست مطالبه نفقه جاریه خود و فرزندانتون رو مطرح نمایید و حتما از وکیل مشاوره بگیرید که بدانید چگونه مستحق دریافت نفقه باشید و در دادگاه چه مطالبی عنوان شود و چه نشود