مشاوره حقوقی رایگان - ملك مشاعي

با سلام
٣/٣ دانگ از زمين محل كارخانه طي سند انتقال اجرايي بنام بانك منتقل شده است
تفكيك و افراز سهم بانك امكانپذير ميباشد
مع الهذا بانك دادخواست تخليه ملك را نموده است تاريخ رسيدگي دادگاه هفته آينده است
آيا با توجه به اينكه ملك مورد نظر قابليت تفكيك دارد محكوم به تخليه ميباشم ؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام خیر
اما باید پرونده مطالعه گردد
شما می توانید جهت مطالعه پرونده و یا مشاوره بیشتر با بنده و یا همکاران محترم تماس حاصل فرمایید
لطفا قبل از تماس پیامک ارسال دارید
با تشکر

یک وکیل

با سلام، تصرف شما در موضوع حق با اینکه در مالكيت خود شماست اما اين تصرف عينا“ با تصرف در حق مالكيت شریک شما یعنی بانک ملازمه دارد و مسلما در اینجا عدم جواز تصرف در حقوق بانک تصرف مادی را غیر ممکن می سازد و دادخواست خلع ید می تواند به نتیجه برسد.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.نیاز به مشاوره حضوری دارد.یاالله

یک وکیل

سلام" جهت خلع ید متصرف از ملک مشاعی وفق ماده 43 قانون اجرای احکام مدنی از تمام ملک رفع تصرف بعمل می آید ولی تصرف محکوم له از ملک خلع ید شده مشمول مقررات املاک مشاعی است . قابلیت تفکیک ملک مشاعی تا موقعی که ملک مشاع طبق مقررات تفکیک و سند تفکیکی آن صادر نشده در فرض سؤال مربوطه مانع رفع تصرف از ملک مشاعی نیست .

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
احتمالا دادخواست خلع ید بوده و نه تخلیه که با توجه به اینکه تصرف شما با حقوق شریک فعلی شما در تعارض است امکان صدور حکم به خلع ید وجود دارد
ضمنا با توجه به اینکه ملک هنوز تفکیک نشده سندی از بابت ان صادر نگردیده امکان جلوگیری از صدور حکم خلع ید موجودن نیست
شما بهتر است جهت تسریع در کار خود به اداره ثبت مراجعه نمایید

یک وکیل

بله با وجه به اینکه فعلا ملک مشاع می باشد شما باید ملک را تخلیه نموده و سپس درخواست تفکیک نمایید