مشاوره حقوقی رایگان - فروش خونه بدون اطلاع شریک

سلام وقت بخیر.. من و همسرم اپارتمانی خریداری کردیم حدود نه ساله دو دانگش به نام من و 4 دانگش به نام همسرم بوده.. الان متوجه شدم بدون اینکه به من بگه سهمشو صوری به نام پدرش زده و من تازه فهمیدم میتونم پس بگیرم اون مقدار؟ ضمن اینکه همسرم معتاد به شیشه اس و خانواده مجبورش کردن به نام پدرش بزنه... خونه در رهن بانک بوده بدون اطلاع بنده فک رهن کردن ایا حق شفعه به من تعلق میگیره لطفا راهنمایی کنید حق و اینده بچمه که گرفتن

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

اگر خانه قابل تقسیم باشد بله

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در آپارتمان ها که ساختمان بدون زمین فروخته می شود (البته با حق اشتراکی از زمین زیر آن) و عنایت به ماده 809 قانون مدنی که می گوید): هرگاه بنا و درخت بدون زمین فروخته شود حق شفعه نخواهد بود) پس طبق قانون به دلیل اینکه مالکان آپارتمان ها فقط مالک مطلق سهم اختصاصی خود یعنی بنای بدون زمین هستند، و در زمین مالکیت مشاعی به صورت حق استفاده از مشاعات است، بنابراین حق شفعه در مورد آپارتمان ها اعمال نخواهد شد.

یک وکیل

درهرحال شما تنها مالک دو دانگ هستید نه بیشتر . برای حق شفعه باید بتوانید پول 4 دانگ را بدهید. تشخیص حق شفعه با دادگاه هست