مشاوره حقوقی رایگان - درخواست فروش ملک مشاع

باسلام و خسته نباشید
ایا در مورد ملک مشاع ورثه ای که در سال 93 طبق دادخواست فروش از طرف دونفر از ورثه مطرح شد و به مزایده هم رفته اما به دلیل نبود مشتری بفروش نرسید و در سال جاری همان دونفر ورثه اجازه طرح و دادخواست خلع ید از ملک رو دارن ؟
ایا چون یک بار همین دونفر در سال 93 اقدام به در خواست فروش و برگزاری مزایده نمودن مجاز به طرح دادخواست خلع ید رو دارند .
توضیح : ( در سال 93 فقط دادخواست فروش ملک مطرح شده بود ) و الان فقط دادخواست خلع ید و اجرت المثل طرح شده است.
پیشاپیش از جواب شما سپاسگزارم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ورثه میتوانند درخواست خلع ید و اجرت المثل را مطرح نمایند