مشاوره حقوقی رایگان - سند خانه

سلام وقت بخیر، ببخشید یک دونگ یه خانه به اسم من هست میخواستم بپرسم میتونم اون یک دونگ خانه بفروشم یا باید اجازه اون صاحب پنج دونگ هم داشته باشم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مال شما مشاع هست و نیاز به اجازه شریک خود دارید

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

برای فروش سهم خودتان که یک دانگ هست نیازی به اجازه شریک نمی‌باشد و می‌توانید سهم خود را بفروشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر نیازی به اجازه نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طبق قانون مدنی در باب شرکت چون مال شما مشاع است هر شریک المالی می‌تواند کلاً یا جزئاً نسبت به انتقال قدر و السهم خود بدون اذن شریک دیگر اقدام نماید

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

با سلام شما برای فروش سهم مشاعی نیازی به اجازه شریک ندارید اما درخصوص مال غیرمنقول حق شفعه برای شریک ایجاد میشه

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
وفق ماده 583 قانون مدنی، تصرفات حقوقی چون فروش نیاز به اذن شریک یا شرکا ندارد بلکه تنها تصرفات مادی مستلزم اخذ اذن شریک یا شرکا می باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما برای فروش سهم مشاعی خود نیازی به اجازه شریک ندارید اما در خصوص مال غیر منقول حق شفعه برای شریک شما ایجاد می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید به هر شخصی که بخواهید
بفروشید ولی شما
نمی توانید ملک را به خریدار تسلیم نمایید
ولی ..

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید سهم خود را بدون اجازه شریک انتقال دهید.