مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب

با عرض سلام . من ملکی دارم که سه دانگ آن متعلق به من است و سه دانگ دیگر با توجه به اینکه به نام مادرم بوده و ایشان فوت کردند بین وراث تقسیم شده است و برادر من نیز یکی از این وراث است . با توجه به اینکه ایشان با همسر خود دچار مشکل شده و ایشان مهریه خود را اجرا گذاشته اموال برادرم توقیف شده و حکم جلب برای وی آمده است . با این اوصاف اگر من بخواهم ملک را بفروشم آیا اشکالی پیش نمیاید مبنی بر اینکه ایشان ممنوع المعامله باشد و یا مشکلات دیگر ... و آیا اینکه ایشان در این مرحله می تواند رفع توقیف کند ؟ با تشکر از شما

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

خیر تحت شرایطی .. میتوانید این کار را انجام دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید ملک را بفروشید ولی سهم برادرتان در این ملک به صورت مشاع باقی میماند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

سهم خودتان را می توانید بفروشید و نسبت به سهم بقیه مشاع باقی خواهد ماند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما نمی توانید تمام ملک را بفروشید زیرا سهم برادر شما ، قبلا توقیف شده است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

نام شما فقط سهم خود را می‌توانید منتقل کنید.