مشاوره حقوقی رایگان - ملک مشاعی

سلام وقت بخیر من پدرم سه دانگ یک کارخانه را به نامم زده و سه دانگ را به نام مادرم الان مادرم فوت کرده و خواهر برادر هایم می گویند که یا سهم ما را بخر یا ما سهم مان را میخواهیم بفروشیم آیا می توانند بدون رضایت من سهم شان را بفروشند؟؟ در ضمن کارخانه در حال کار کردن است و من از آنجا روزی کسب می کنم آیا می توانند بگویند هر چه در آوردی نصف نصف؟؟ و تمام وسایل داخل کارخانه با پول من خریداری شده

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

حق تقدم خرید سهم مشاع با شماست اما اگر اقدام نفرمایید میتوانند از طریق دادگاه اقدام نمایند

فریده کیانی

سرکار خانم فریده کیانی :

با سلام
بله دیگر مالکین می توانند هر نوع تصرف حقوقی اعم از فروش، اجاره و ... در میزان سهم خود داشته باشند.
از طریق قانونی می توانید کلیه هزینه هایی که برای شرکت انجام شده را به نسبت سهام از دیگر مالکین مطالبه نمایید.
لازم به یادآوری است که خود شما نیز از سهام مادرتان ارث برده و اکنون سهم شما از دیگر ورثه بیشتر می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است سهم آنها را خریداری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. بله در ملک
مشاعی ، هر کدام از شرکا ، میتوانند سهم خود را بفروشند
بله هر کدام از شرکا ،
به نسبت سهمشان ، در سود و زیان سهیم هستند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانند دستور فروش از دادگاه بگیرند