مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی سند زمین

سلام و وقت بخیر
پدر من باغ مثمری به مساحت شش هزار متر داشتند که با یک نفر دیگر نصف به نصف شریک بودند. باغ سند مادر داشته، پدرم ناگهانی فوت کردند و سند مادر در مدارک نیست و در اداره ثبت اسناد هم فقط یک کپی هست. ولی این شریک پدرم که آدم درستی هم نیست چند سال پیش سند تک برگ برای سهم خود گرفته ولی میگه که سند مادر دست ما نیست.
خواهشمندم ما رو راهنمایی کنید که چطور می تونیم اثبات كنيم سهم خودمون رو و سند بگیریم براش؟
ممنون

پاسخ ها :

سيد حسن  حسيني

جناب آقای سيد حسن حسيني :

سلام اگر شما مدارکی دارید دال بر اینکه نصف این ملک را شریک هستید و سند مادری وجود داشته اگر شریک پدر شما برای خود سند مالکیت نسبت به سهم خود گرفته شما میتوانید با انجام انحصار وراثت نسبت به سهم پدرتان اقدام به گرفتن سند یا انتقال سند به نام خود نمایید البته این مستلزم آن است به اداره ثبت مراجعه نمایید درخواست افراز نمایید سپس درصورت قابل افراز بودن سند تفکیکی دریافت نمایید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

سلام.پس از انحصاروراثت یکنفراز وراث بعنوان وکیل باوکالت نامه ثبتی به اداره ثبت مراجعه کنه بعدش ضمن اعلام فقدان سند درخواست کپی سند مادراز اداره ثبت بشه وبعدازآگهی فقدان تقاضای صدورسند تک برگی داده بشه.موفق باشید

یک وکیل

باید وکیل بگیرید