با سلام خیر نیازی نمیباشد
اگر وصیت مازاد بر ثلث باشد، تحقق آن منوط به تنفیذ سه وارث دیگر است ولو سهم همه مشخص شده باشد و وصیت در دست همگان باشد.
سلام و درود بله نیاز به حضور آنها جهت انتقال یا هرگونه توافق هست وگرنه باید از طریق دادگاه اقدام کنید
سلام
باید همه ورثه در دفترخانه حاضر باشند و وصیتنامه را تأیید کنند تا انتقال رسمی انجام شود.
باید بقیه ورثه نسبت به آن اجازه دهند
چنانچه توافق ورصایت مابقی هست مانعی ندارد
وصیت تا ۱/۳ نافذ است مگر با تنفیذ بقیه ورثه در کل برای راهنمایی دقیق تر متن وصیت پدر باید بررسی شه
با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت می توانید موضوع را پیگیری کنید
سلام و وقت بخیر
چنانچه وصیت صرفاً تا یکسوم اموال بوده و سهم شما در همان محدوده تعیین شده، برای نامزدن آن به نام خود نیاز به رضایت سایر ورثه نیست، اما اگر وصیت مازاد بر ثلث باشد، تحقق آن منوط به تنفیذ سه وارث دیگر است ولو سهم همه مشخص شده باشد و وصیت در دست همگان باشد.
در پناه حق
نیاز به بررسی دراد
سلام بله لازم است شما میبایست ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید تا تمام ورثه تعیین گردند و سپس شما باید از تمام ورثه وکالتنامه اخذ نمایید و مالیات بر ارث را پرداخت نمایید و در دفترخانه اسناد رسمی درخواست انتقال سند مالکیت رسمی به اسم خودتان نمایید . اگر ورثه حاضر به تنظیم وکالتنامه نگردند شما میبایست دادخواست تنفیذ وصیت نامه را مطرح نمایید و باید در دادگاه وصیتنامه تنفیذ گردد شما باید شهود خود را به دادگاه معرفی نمایید و
تمام ورثه باید در دفتر حاضر شوند
با درود
نخست، لازم به توضیح است که وصیتنامه، صرفاً تا **یک سوم** از ترکه متوفی نافذ بوده و مازاد بر آن، موقوف به تنفیذ وراث میباشد. لذا، اگر سهم وصیت شده به شما، بیش از یک سوم کل اموال پدرتان باشد، برای ثبت رسمی آن به نام خودتان، نیاز به رضایت وراث دیگر (تنفیذ وصیتنامه توسط ایشان) خواهید داشت.
ثانیاً، چنانچه وصیتنامه به صورت رسمی تنظیم شده باشد (در دفتر اسناد رسمی)، برای ثبت سهمالارث به نام شما، نیازی به حضور و رضایت سایر وراث در دفترخانه نمیباشد، زیرا سند رسمی، به خودی خود، واجد اعتبار قانونی است.
ثالثاً، در صورتی که وصیتنامه به صورت *عادی* (خطی، یا با امضای شهود و ریشسفیدان) باشد، برای ثبت سهمالارث به نام شما، ابتدا باید تنفیذ وصیتنامه از طریق دادگاه (در صورتی که سایر وراث آن را قبول نکنند) صورت پذیرد. پس از تنفیذ، یا با رضایت وراث، میتوانید اقدام به ثبت رسمی سهم خود نمایید. در این صورت، حضور سایر وراث در دفترخانه برای امضای سند انتقال، الزامی است، مگر اینکه ایشان از قبل، رضایت خود را کتباً (به صورت رسمی) اعلام کرده باشند یا دادگاه حکم به تنفیذ صادر کرده باشد.
در مجموع، با توجه به اینکه وصیتنامه توسط شورای شهرستان و ریشسفیدان امضا و مهر شده است، به نظر میرسد وصیتنامه عادی باشد و برای انتقال سهم به نام شما، در صورتی که مازاد بر یک سوم باشد، نیاز به تنفیذ و رضایت سایر وراث و حضور آنها در دفترخانه (یا ارائه مدارک تنفیذ رسمی) خواهد بود.
پیشنهاد میشود جهت اطمینان و طی کردن مراحل قانونی به صورت صحیح، با یک وکیل متخصص در امور ارث و وصیت مشورت نمایید...
وصیت تا ثلث نافذ است و مازاد بر آن نیاز به تنفیذ سایر ورثه بتناسب بخش ارث قانون مدنی است
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.