مشاوره حقوقی رایگان - وصیت نامه

سلام خسته نباشید یک سال پیش مادر بزرگ من یه وصیت نامه نوشت بوده است پیشه یک اخوند اومده خونه براش نوشته و شاهدان امضا کرده اند و خوده اخوند محل امضا کرده است با وصیت نامه میشه کاری کرد صحت قانونی دارد میشه وکیل کرفت با اون وصییت نامه کاری کرد سه دنگ از اموالش را بخشیده به یکی از دخترانش میشه گرفت یا نه ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
از نظر اعتباری ، بله اعتبار دارد ولی یک قضیه را فراموش نکنید که از لحاظ قانونی متوفی یک سوم مالش را بیشتر نمیتواند وصیت نماید وبیشتر از آنرا درصورتیکه از جانب ورثه مخالفت نمایند نافذ نمیباشد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست تنفیذ وصیتنامه عادی باید داد. وصیت تا یک سوم معتبر است. الباقی را ورثه باید تنفیذ کنند.