مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی تقسیم ارث و میراث براساس وصیت نامه یا عدم وصیت نامه

پدر من با برادر و خواهران خود در رابطه با ارث رسیده از سوی پدر مرحومش گله مند است آیا در این رابطه قانونی هست که در این خصوص بتواند جواب خود را بگیرد
در ضمن در این ارث و میراث (اموالی از عمه و دائیش و مادرش و عمویش) نیز موجود میباشد که فقط از طرفین حاضر عمه و فرزندان عمویش حاضر هستند مابقی فوت کرده اند.

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

باسلام متاسفانه سوال شما شفاف نميباشد در هر حال در صورت نبود وصيت نامه و يا توافق نامه هر يك از وراث ميتوانند تا نسبت به تقسيم و تحويل تركه به دادگاه مراجعه و به حق خود برسند ، باتشكر دكترقريشي ازوكلاي دادراه

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

موضوع این اختلاف مشخص نیست
توضیحات بیشتر مورد نیاز است در این رابطه نیاز به مطالعه پرونده حسب مورد می باشد در هر حال اگر کسی ادعایی دارد باید مدارک آن را مستدل جمع آوری و به طرفیت تمام ورثه یا قائم مقام آن ها اقامه دعوی نماید

شما می توانید برای مشاوره بیشتر و بحث در این خصوص با بنده یا همکاران محترم دادراه تماس حاصل فرمایید

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

باتوجه با عدم شفافیت در طرح سوال امکان پاسخگویی میسر نمی باشد درهرصورت اگر اموالی موجود باشد متعاقب دریافت حصروراثت درخواست تقسیم ترکه داده و طبق قواعد ارث ترکه بین وراث تقسیم خواهد گردید

محمود  مسعودي

جناب آقای محمود مسعودي :

سلام. درمورد ارث پدری چنانچه تقسیم ارثی واقع نشده باشد با ارائه گواهی حصر وراثت میتواند دعوی (تقسیم /تعدیل /یافروش ترکه)علیه کلیه وراث طرح کند. بله قانون وجود دارد. در مورد ارث سایر موارد اگز طبق گواهی حصر وراثت متوفی وارث محسوب شده باشد به همان نحو قبلی می تعواند دادخواست بدهد. موفق باشید