مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین کشاورزی مشاعی

زمینی به مساحت 2000 متر از مادرم بجا مانده 4 سال از فوت مادرم میگذره هنوز زمین را تقسیم نکرده و من نیاز به سهمم دارم منتها سه وارث دیگر ( دو خواهر و یک برادر) زمین را بدون رضایت من به غیر اجاره داده و به من میگن سهمت از اجاره را میدم . آیا کار آنها قانونی است آیا من میتوانم جلوی اجاره آن را بگیرم ؟میتوانم بگویم یا تقسیم بشود یا فروش برود

پاسخ ها :

سمیه صادقیانی فر

سرکار خانم سمیه صادقیانی فر:

اولین قدم برای گرفتن حقوق ورثه درخواست حصر وراثت است . اگر گواهی انحصار وراثت ندارید، باید گواهی انحصار وراثت و گواهی مالیات بر ارث تهیه کنید. پس از آن می توانید درخواست تقسیم ترکه به طرفیت کلیه وراث بدهید. در اموال غیرمنقول که چند نفر صاحب آن می باشند در صورت رضایت همگی مالکین اجازه اجاره یا استفاده وجود دارد در غیر این صورت با وجود مخالفت یک نفر هیچکس اجازه استفاده از منافع را ندارد. بعد هم اگر توافق و تراضی صورت نگیرد و ملک هم قابل تقسیم نباشد دستور فروش داده می شود. در هر حال بهتر است از یک وکیل یا مشاور حقوقی برای تنظیم متن درخواست هایتان کمک بگیرید.

یک وکیل

سلام
از بعد كيفري قابل بررسي و در حوزه حقوقي نيز قابل فروش است

مژگان خدري

سرکار خانم مژگان خدري:

میتوانید مانع اجاره و تصرف شوید ک چندین پرونده میبایست در شورای حل اختلاف و دادگستری مطرح کنید.ابتداعا گواهی حصر وراثت ۲ تحریر و تقسیم ماترک۳ مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را هم میتوانید بدهید ۴ خلع ید بعد از گرفتن سند.با آرزوی موفقیت ؛ خدری

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.اول مقدمات کار که انحصار ورثه است.اگر انجام نشده اقدام کنید.و چون شما یکی از ورثه هستید اجرت المثل ایام تصرف را میتونید مطالبه نمایید.اگر وراث حاضر به تقسیم نیستند از طریق حقوقی دعوی تقسیم ماترک مطرح شود

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز مینمایم

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام دادخواست تقسیم ترکه و مطالبه‌ اجرت المثل ایام تصرف را بدهید

فرزانه سحرخیزان

سرکار خانم فرزانه سحرخیزان :

درخواست حصر وراثت ، در خواست تقسیم ترکه ،دادخواست خلع ید و اجرت المثل ایام تصرف به ترتیب .