مشاوره حقوقی رایگان - زمین مشاعی

با سلام و خداقوت
همسرم یک قطعه زمین را که مشاعی است با کسی شریکی خریده و سند تفکیکی برای هردو صادر شد... برای ساختن به تفاهم نرسیده و طی دست نوشته و امضا و اثرانگشت خودشان مبنی بر اینکه قطعه ی شمالی برای ایشام و جنوبی برایما شد. ما در قطعه ی خودمان که ذکر شده 177 متر کانکس زده و ساختیم آیا ایشان می توانند نسبت به ساختمان ما تصرف داشته باشند. آیا توافقنامه ای که بین خودشان بوده صحیح است؟؟ ایا قابل فروش سهم خودمان هستیم؟ با توجه به اینکه سند تفکیکی داریم و حدودمان قابل تشخیص است نمیتوانیم آن حد را دیوار یا فنس کشی کنیم؟؟ با سپاس از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پاسخ به سوال شما نیازمند گفتگو تلفنی می باشد در صورت نیاز از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید مفاد توافقنامه شما بررسی گردد و ممکن است شریک ، بتواند
مدعی بشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر تقسیم نامه وجود دارد الزام آور است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

توافق نامه معتبر می باشد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به تقسیم به تراضی تقسیم قابل اعتبار است و حق بر هم زدن این تقسیم را نخواهد داشت و می‌توانید سهم خودتان رابغیر واگذار کنید مانعی وجود ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید املاک را جدا کنید

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام توافقات معتبر هستند و ایشان نمیتواند ادعایی داشته باشد. نسبت به سهم خود هر اقدامی می توانید انجام دهید