مشاوره حقوقی رایگان - زمین مشاعی

سلام نه قطعه زمین به مساحت 92هزارمتر مربع احدی 39200 مترمربع حکم برمبنای 245من سندگرفته با او ازتریق بزرگان و آشنایان اتمام حجت کردیم کنارنمیاد میگوید من کل نه قطعه را میخوام بااوچکار باید کرد آیا ما می تونیم زمین و بکاریم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید حکم دادگاه را مطالعه کرد بعد پاسخ داد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است