مشاوره حقوقی رایگان - زمین مشاعی

با سلام خدمت شما... در خصوص تقسيم زمین مشاعی که بخشی کشاورزی و بخشی مسکونی میباشد و قیمت هر قسمت از این بخشها با هم متفاوت میباشد تقسیم از طریق دادگاه بصورت ارزشی انجام میشود یا متراژی؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دراین موارد موصوع ارجاع به کارشناس دادگستری می گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بسته به نظر کارشناس است .معمولا متراژ اما کاربری نیز پر ارزش گذاری ملاک است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قطعاً ارزش و متراژ در نوع تقسیم موثر است و دادگاه با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری تمام جوانب را در نظر گرفت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
موضوع به کارشناسی ارجاع میشه و با توجه به ارزش ملک تقسیم انجام میشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در صورت قابل افراز بودن ملک
، برای افراز ملک ، توسط دادگاه ، روشهای متفاوتی وجود خواهد داشت که

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصولا تقسیم به صورت افراز،تعدیل و رد صورت میگیرد و با نظر کارشناس باید از طریق دادگاه صورت گیرد که ارزشها برابر باشد

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام تقسیم بر اساس ارزش ملک صورت می گیرد