مشاوره حقوقی رایگان - ارث

باسلام
حدود دوسال قبل سهم ارثيه پدري خودمو به دوتا از برادرهام فروختم منتها طي يك قرارداد كه در مشاور املاك تنظيم شد هيچ وجهي را دريافت نكردم و طبق قرارداد قرار شد دو سال بعد از تنظيم قرارداد پول من رو بدن، الان دو سال گذشته و طبق قرار بايستي كه كل مبلغ رو بپردازن ولي اين كاررو نميكنن، بهونه ميارن و به نظر ميرسه كه نميخوان بدن.
من چكار بايد بكنم ؟
ضمنا هيچ چك يا سفته اي هم ازشون نگرفتم و قرارداد هم كد رهگيري نداره

پاسخ ها :

فاطمه باجلان

فاطمه باجلان:

با سلام خدمت کاربر عزیز.چنانچه در قرارداد ذکر شده باشد که 2 سال بعد از انعقاد قرارداد مبلغ ب شما پرداخت شود و ب تعهد خود عمل نکرده باشند میتوانید با توجه ب مفاد قرارداد مطالبه وجه داشته باشید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با اتکا بر قرارداد در محکمه حقوقی طرح دعوی نمایید
ولی باید قرارداد توسط کارشناس حقوقی و یا وکیل مطالعه شود.
شما می توانید با بنده و یا سایر همکاران محترم دادراه تماس حاصل فرمایید

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

با سلام کاربر گرامی شما میتوانید الزام به پرداخت ثمن مورد توافق را بکنید و در صورت عدم امکان الزام نیز حق فسخ خواهید داشت.

یک وکیل

سلام" مهم نیست قرارداد عادی (مبایعه نامه عادی) دست نویس باشد یا در بنگاه معاملات با اخذ کد رهگیری یا بدون اخذ کد رهگیری تنظیم و منعقد شده باشد چونکه همه اش دارای اعتبار قانونی است . اگر ثمن معامله تا مبلغ 20 میلیون تومان است در شورای حل اختلاف محل اقامت خوانده و اگر بالای 20 میلیون تومان است در دادگاه محل اقامت خوانده به طرفیت خریدار دادخواست دعوی مطالبه ثمن مورد معامله و الزام خریدار به ایفا تعهدات قراردادی را بدهید تا رسیدگی و حکم صادر شود .

یک وکیل

با سلام ابتدا اظهارنامه بفرستید و سپس دادخواست مطالبه ثمتون قراردادی را مطرح نمایید. آنها با شما قرارداد بسته اند و ملزم به ایفای تعهدات قراردادی می باشند.

یک وکیل

سلام. دادخواست مطالبه وجه به دادگاه تقدیم نمایید.

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.مطالبه ثمن فروش نامه از دادگاه صالح.یاالله