مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ثمن معامله توسط وراث

سلام خسته نباشید
نامادری بنده با دخترش تمام اموال پدرم رو طی یک قولنامه صوری به مبلغ یک میليارد تومن بدون پرداخت پولی به پدرم قبل از مرگ پدرم به نام خودشان به امضای پدرم سند رسمی زده اند
و هیچ سندی مبنی بر پرداخت وجه ندارند و ما هم مبلغ معامله را خواهان هستیم آیا امکان گرفتن حق مان وجود دارد باتشکر

پاسخ ها :

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

کاربر گرامی شما ابتدا باید اقدام به طرح دعوای ابطال سند نامادری خود بکنید و دلایل خود را به شعبه رسیدگی کننده ارائه دهید و عنداللزوم درخواست ارجاع امر به کارشناسی را بکنید تا سند مورد ادعای اشان توسط کارشناس رسمی دادگستری بررسی شود در صورت صدور حکم بر ابطال سند نتیجتا ملک موصوف جزو ماترک مورث شما میشه و به نسبت سهم قانونی خود را خواهید برد.

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام با مراجعه به وکیل دادگستری مجرب امکان مطالبه و احقاق حق وجود دارد هرچند دعوی دارای شرایط خاص و دقیقی است که در صورت فراهم بودن امکانات نتیجه نهایی حاصل می شود.

یک وکیل

با سلام. اسناد و مدارک باید دقیقا بررسی شود. احتمال ابطال سند وجود دارد اما در این پرونده به تنهایی و بدون کمک وکیل ورود نفرمایید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.

یک وکیل

سلام " ارائه پاسخ قاطع ، اطمینان بخش و جامع به سوال شما مستلزم رویت و مطالعه مبایعه نامه و سند رسمی مورد ادعا و مشاوره حضوری است .

یک وکیل

با سلام اگر معتقد هستید قولنامه و سند صادره بر مبنای معامله صوری بوده طبق قانون مدنی معامله صوری باطل است پس باید دادخواست ابطال سند را مطرح کنید البته ممکن است قصد طرفین از معامله هبه یعنی بخشش مال به صورت رایگان بوده باشد و نه صرفا بیع و فروش ملک،در نتیجه قصد باطنی آنها اگر بر این مبنا احراز گردد دادخواست به نتیجه نخواهد رسید و به ویژه که واگذاری و صدور سند در حال صحت و سلامت پدرتان صادر شده است.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،نظرمن اینه که،اثبات صوری بودن انتقال بسیار سخت است،زیراشخص انتقال دهنده فوت کرده واحتمال صلح ویا... میتواندباشد .

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام با توجه به اینکه سند رسمی وجود دارد ابطال آن بسیار سخت است اما ناممکن نیست