مشاوره حقوقی رایگان - سوالات آیین دادرسی کیفری

سلام. در سال 7713برادرمون با شهود کذایی و قرابتی حصر وراثت درمیاره بعنوان یگانه فرزند و سهم دیگر وارثین را به نام خودش انتقال می دهد در سال 1377 ایشان را به عنوان کلاهبردار و همچنین شهود را شکایت نمودیم حکم دادند که به علت عدم ادله ی کافی ایشان را برائت نمودند حال که ما حکم اثبات نسب و اصلاح حصر وراث را در عرض بیش از 15 سال طول کشیده گرفتیم طبق ماده 278 دو باره آنها را شکایت کردیم حال حکم دادند که مشمول مرور زمان شده و تجدید نظر هم تایید کرده و جای اعتراض هم به دیوان نگذاشته است سوال اینجاست ما که بدون مدرک شکایت کردیم تبرئه کردند الان هم میگن مشمول مرور زمان شده خدایی این مدت دادگاه طول نمی کشد اعصاب شش خانواده به هم ریخته الان چاره ما چیه؟ اجرتان با امام حسین( ع)بیشتر راهنمایی فرمایید قبلا سپاسگزارم /.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " ارائه پاسخ قاطع ، اطمینان بخش و کامل به سوال شما مستلزم رویت اسناد و مدارک و احکام صادره و مشاوره حضوری است .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
دوست گرامی ادله و براهین حضرت عالی باید بررسی عمقی شود
بر اساس قانون حصر وراثت بعد از مدتی قابل تغییر نیست و موضوع شما از این طریق قابل رسیدگی نیست اما می تواناز راه های دیگر اقدام نمود که باید پرونده را موردمطالعه قرارداد
برای مشاوره بیشتر می توانید با بنده و یا همکاران محترم تماس حاصل فرمایید قبل از تماس پیامک ارسال دارید

حسن باباییان

جناب آقای حسن باباییان:

با سلام ارایه پاسخ قاطع نیازمند بررسی و مشاهده اسناد و مدارک و مشاوره حضوری است .

یک وکیل

با سلام به نظر می رسد از راه دادگاه حقوقی بتوانید اقدام کنید و ابطال اسناد صادره را بخواهید،البته تا کلیه ادله و اسناد و مدارک مطالعه و بررسی نگردد پاسخ قطعی نمیتوان داد.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.

یک وکیل

سلام. اسناد و مدارک حضرتعالی باید بررسی گردد. بنده مشاوره حضوری را خدمت شما توصیه می کنم

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند