مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

سلام. پدر من سال 93فوت کرد. که قبل از فوت به دست خط پیش نماز مسجد محل وصیت نامه ای تنظیم و به نزد پیش نماز سپرد. اما بعد از فوت به دلایلی وصیت نامه پیدا نشد که وارثین از همین موضوع استفاده کردند و خانه پدری را که 2 واحد آپارتمان بود مزایده ای فروختند. اما من با شکایت از روحانی محل‌ توانستم وصیت نامه را از ایشان پس بگیرم. توسط همه وارثین امضا و انگشت زده شده. الغرض در وصیت نامه مهریه مادرمان و بدهکاری و طلب و حتی به خواهر کوچکمان که جهیزیه باید میدادیم را نوشته بود. و از 2 واحد به من و مادر بیش از یک سوم از آپارتمان را بخشیده بودند که الان موضوع سوال من در این باره نیست... میخام بدونم میشه حق خواهر کوچک و مادرم را از خواهر و برادرم بگیرم. چون مادر هم مثل خواهران یک دوم و من و برادرم 2 سهم تقسیم کرده اند. و یا اصلا مزایده را باطل و با کم کردن حق ایشان دوباره مزایده گذاشت

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بله می توانید اقدام کنید. البته کار حقوقی پیچیده است ولی شدنی است

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در صورتیکه با نوع تقسیم کردن مخالف و اعتراض داشته باشید میتوانید اعتراض نمایید . ولی در مورد وصیت نامه نیز باید این نکته را در نظر داشته باشید که اگر حتی یک نفر از ورثه به آن معترض باشند از نظر قانونی یک سوم آن مورد قبول و نافذ است . البته این مشاوره به صورت کلی است و چون مسایل حقوقی و تقسیم ارث تخصصی وپیچیده است توصیه میکنم با مدارکتون نزد وکیل دادگستری مراجعه و حضوری مشاوره بگیرید .