مشاوره حقوقی رایگان - راه عبور در زمین

زمینی سال 84 خریداری کردم در یکی از روستا ها که متراژ آن 198 متر است . خریدار زمین را به من تحویل نداده است از آن سال امسال آمده زمین را به من تحویل دهد متوجه شدم زمینی که به من فروخته است راه مردم است و حتی قولنامه ایی که دارم همان زمان شورای روستا امضا کرده و تایید کرده . الان من میتوانم آن را الزام کنم به تحویل زمین یا این که پول زمین را به نرخ روز به من بدهد ؟
اگه کسی راهکار خاصی دارد ارائه دهد منطقی باشد با او ارتباط میگیرم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

بنظرم شکایت کنید هم از فروشنده هم از دهیار و شورا

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر راه عمومی را فروخته باشد می توانید دادخواست بدهید و غرامت خود را به نرخ روز مطالبه کنید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام موضوع نیازمند ملاحظه اسناد و بررسی مدارک خواهد بود. علی ایحال امکان حفظ حقوق قانونی وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تحویل زمینی که راه مردم است امکان‌پذیر نمی‌باشد فلذا شما می‌توانید به نرخ روز خسارات را مطالبه نمائید.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام بله شکایت کنید و خسارات را به نرخ روز مطالبه کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بله باستناد مبایعه نامه طرح دعوی تسلیم مبیع نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید دادخواست بدهید و غرامت خود را به نرخ روز مطالبه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید
و دادخواست الزام به تسلیم مورد معامله را نمایید
و اگر مورد معامله راه عبور باشد ‌معامله قابل ابطال است و باید بهای زمین طبق قیمت روز به شما پرداخت گردد
جهت توضیحات تکمیلی تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بله،درصورتی که زمین مستحق اللغیر درآید به نرخ روز ثمن را باید باغرامات پرداخت کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله در هر صورت ایشان در مقابل شما مسئولیت دارد