مشاوره حقوقی رایگان - شکایت برای عدم تحویل زمین

با سلام بنده 20سال پیش زمینی را فروختم و چهارمیخ تحویل دادم
الان اون بنده خدا به رحمت خدا رفته و وراث اون بنده خدا رفتن و شکایت کردن که زمین تحویل نداده اید و من جای زمین یادم نیست
الان چه اتفاقی میوفته حق با من هست یا اونا؟
حتی در قولنامه ذکر شده زمین به رویت خریدار رسیده است

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بابت تحویل زمین باید صورتمجلس تحویل وجود داشته باشد و البته مفاد قرارداد هم مهم هست ولی با توجه به گذشت زمان 20 ساله و همینطور فوت خریدار میتوانید دفاع کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
متن ومفاد مبایعه نامه ملاک عمل است وبا توجه به تحویل مورد معامله مسولیتی بر عهده شما نخواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام فروشنده مکلف است که مبیع را تحت تصرف خریدار قرار بدهد
شما باید در دادگاه اثبات نمایید که 20 سال قبل ، زمین را به تصرف خریدار داده اید و حالا اگر اشخاص دیگری ، زمین را تحت تصرف گرفته باشند ، خریدار باید بر علیه متصرف
شکایت نماید
و با توجه به پلاک زمین ، شما میتوانید جا نمایی زمین را مشخص نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بستگی به مفاد قرارداد دارد و قابل بررسی است