مشاوره حقوقی رایگان - پیامک ارسالی از عدل ایران

باسلام پیامکی بامتن پرونده شما به شعبه 110شعبه تجدید نظرزنجان باشماره پرونده وشماره بایگانی ودرصورت نیازبه حضور ابلاغ میگردد یعنی چه.یعنی بنده وشهود رونمیخوان احضارکنن به دادگاه تاازخود دفاع کنم.ممنون ازراهنماییهاتون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

فعلا فقط پرونده سما ثبت شده منتظر پیامک ابلاغ وقت رسیدگی باشید و سپس شهود را ببرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اول مشاهده نمایید که از چه شماره‌ای ارسال شده

در صورت قانونی بودن می‌بایست منتظر ابلاغ بمانید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
منتظر دریافت ابلاغیه باشید درصورتی که نیاز به حضور باشد اعلام می شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که ابلاغ فوق از سرشمار عدل ایران در سامانه ثنا به شما اعلام شده باشد ملزم به حضور در شعبه و اجرای دستورات آن هستید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما منتظر ابلاغ دادگاه تجدیدنظر باشید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم منتظر ابلاغ بعدی باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
زمان جلسه رسیدگی به شما ابلاغ خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
معمولاً طبق رویه قضایی موجود، دادگاه‌های تجدیدنظر بدون برگزاری جلسه رسیدگی نسبت به صدور رأی اقدام خواهند کرد.

مجتبی کریمی سجزی

جناب آقای مجتبی کریمی سجزی :

اصولا در دادگاه تجدیدنظر جلسه تشکیل نمیشود

جمشید کیائی فرد

جناب آقای جمشید کیائی فرد :

در صورتی شعبه لازم بداند وقت رسیدگی تعیین میکند در غیر اینصورت بدون حضور شما رسیدگی میکند.

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

منتظر باشید اگر نیاز به حضور یا شهود بود ابلاغیه میاد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

منتظر پیامک باشید ، تشخیص با قضات رسیدگی کننده می باشد.

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

باسلام و احترام
اگر در پیامک ذکر شده باشد که "در صورت نیاز به حضور" ، احتمال احضار شما به دادگاه وجود دارد.

در این صورت، شما و شهودتان باید در تاریخ و ساعتی که در ابلاغیه ذکر شده است در دادگاه حاضر شوید تا از خود دفاع کنید.

نکاتی که باید به خاطر داشته باشید:
اگر مطمئن نیستید که آیا باید به دادگاه بروید یا نه، با وکیل خود مشورت کنید.
اگر نمی توانید در تاریخ و ساعتی که در ابلاغیه ذکر شده است در دادگاه حاضر شوید، باید با دادگاه تماس بگیرید و برای تغییر زمان حضور خود درخواست کنید.
عدم حضور در دادگاه بدون عذر موجه ممکن است عواقب قانونی منفی برای شما داشته باشد.

رضا میرعرب

جناب آقای رضا میرعرب :

با سلام
به شما اطلاع رسانی شد که پرونده شما در شعبه 110 دادگاه تجدیدنظر است ، در بیشتر مواقع رسیدگی در دادگاه تجدیدنظر غیر حضوری است مگر به تشخیص آن مرجع که حضور طرفین را لازم بداند .