مشاوره حقوقی رایگان - پیامک از دادگاه

سلام یه پیامکی از دادگاه برام اومده که گفته به شماره پرونده ....... و شماره بایگانی ....... به شعبه 21باز پرسی ارجاع شده در صورت نیاز به حضور ابلاغ خواهد شد
یعنی چی؟
بعد این تو سایت میزنم نگاه پرونده کنم میگه شما اجازه ندارید ببینید باید برم دفتر قضایی

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مدتی صبر کنید تا به شما ابلاغ بشه بعد از ابلاغ می توانید روند پرونده را مشاهده کنید.
در حال حاضر امکان مشاهده روند پرونده وجود ندارد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید منتظر ابلاغ شوید یا حضوری مراجعه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

حضوری به شعبه مراجعه نمایید یا منتظر ابلاغ باشید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بله گزارش پرونده در عدلیران وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر از اصحاب دعوا هستید میتوانید پرونده را در سامانه مشاهده کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شکایت صورت گرفته است و زمان جلسه رسیدگی دادسرا به شما ابلاغ خواهد شد
و میتوانید حضورا به شعبه مراجعه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام احتمالا بعنوان شاهد در این پرونده معرفی شده اید