مشاوره حقوقی رایگان - پیامک تغییر شعبه

سلام و عرض ادب.یه پیامک در جهت روال پرونده ای که داشتم اومده.به متن زیر:
پرونده شما به شماره ... و شماره بايگاني ...
به شعبه5 بازپرسي- ناحيه 23 تهران ارجاع شد
در صورت نياز به حضور، ابلاغ خواهد شد.
میخواستم ببینم چرا از البرز به تهران ارجاع داده شد؟ پرسیدم از شعبه البرز بهم گفتن قاضی پرونده بخاطر اینکه متهم تهران هستش پرونده رو ارجاع داده اونجا و پس از بازپرسی و تحقیق پیامک براتون میاد.میخواستم ببینم همچین شرایطی قانونی هست؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع پرونده شما نیابت قضایی می‌باشد و بعد از تکمیل مجدد پرونده به همان شعبه البرز ارسال خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام قاضی نیابت قضایی صادر کرده است تا دادسرای محل اقامت متهم ، تحقیقات را انجام بدهد و. بعد از انجام تحقیقات ، پرونده به مرجع معطی نیابت ارسال خواهد شد