مشاوره حقوقی رایگان - پیامک ثبت مجدد پرونده

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز . بنده 2 سال پیش توی تصادف مصدوم شدم بنده هم سرنشین خودروی غیر مقصر بودم و دادگاه تموم شد و 1 سال نیم میشه ک من رضایت دادم و کنار کشیدم اما امروز ی پیامک برام اومده پیامک اینه ک پرونده شماره ......
در شعبه اجرای کیفری فلان جا مجددا ثبت شد .
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

پرونده بابت جنبه عمومی به اجرای احکام رفته به شما ارتباطی ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
چون جزو اشخاص در پرونده بودید
پیامک می آید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام در خصوص مطالبه دیه پرونده به اجرای احکام ارسال شده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حکم قطعی صادر شده است و ابلاغیه برای اجرای حکم میباشد
حضورا به شعبه اجرا مراجعه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پرونده تصادف جرحی بوده احتمالا پرونده اجرا مربوط به دیه است

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

پرونده ها به علل مختلف ثبت مجدد می شوند حضوری مراجعه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
چون جزو اعضای دخیل در دعوی بوده اید برای تان پیامک ارسال شده جای نگرانی ندارد

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

علت های مختلفی می تونه داسته باشه
امکان دارد مربوط به رسیدگی سایر افراد پرونده باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پرونده بین طرفین تصادف در جریان است حتی اگر شما رضایت داده باشید .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چون جزء اشخاص داخل در پرونده هستید روند پرونده پیامک می گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از جنبه عمومی جرم پرونده منتهی به رای گردیده است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مشکلی ندارد. از آنجاییکه شما جز اشخاص پرونده بودید برایتان پیامک آمده است. لازم نیست کاری انجام بدهید.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام برای شما مشکلی ندارد. از باب جنبه عمومی به اجرای احکام ارسال شده