مشاوره حقوقی رایگان - پیامک عدل ایران

با عرض سلام،چند روز پیش برای من پیامکی آمده که پرونده شما با فلان شماره در دادگستری 9اصفهان بایگانی شده،من نه شاکی بودم نه متهم و نه اصلا اصفهان زندگی میکنم این چیه؟فقط 15 سال پیش ازم تو اصفهان دردی شدن که تو کلانتری شکایت کردم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منتظر ابلاغ باشید
ممکن است اشتباه شده باشد
به هر حال در صورت ابلاغ باید حضوری یا از طریق ارسال لایحه باید پیگیری کنید.

یک وکیل :

با سلام باید از طریق دادگستری پیگیری نمایید پیش از آن از صحت و اصالت پیام دریافتی از مرجع عدل ایران اطمینان حاصل نمایید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق سامانه قسمت پیگیری پرونده چک کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر احضاریه آمده باید مراجعه کنید والا خیر

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
احتمالا موضوع به پرونده مفتوح سرقت آن موقع می باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر پیامک دارای لینک آبی است احتمال کلاهبرداری وجود دارد.