مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

با سلام برای من پیام اومده پرونده شما به شعبه103 کیفری دو ارجاع شد در صورت لزوم به حضور به شما ابلاغ میشود یعنی چه؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

پرونده برای رسیدگی به شعبه کربوطه کیفری دو ارسال شده است و در صورتی که نیاز به تشکیل جلسه باشد تاریخ و ساعت جلسه رسیدگی به شما ابلاغ میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منتظر ابلاغ دادگاه باشید
وقت رسیدگی به شما ابلاغ می شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود منتظر ابلاغ باشید
ظاهرا جرمی مرتکب شده اید دادسرا شما را مجرم شناخته است یا از جرایم درجه 7/8یا دیگر جرائم است که مستقیما در صلاحیت دادگاه است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ظاهرا دعوای کیفری علیه شما در گرفته است منتطر ابلاغ باشید
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام پرونده تحت عنوان سرقت برای شما تشکیل شده است می توانید مراجعه کنید یا می توانید تماس گرفته با وکیل بگیرید تا وکیل شما موضوع را پیگیری نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه سوال شما تکراریست مجدد با صدای شما را میدهم پرونده های دال بر سرقت تشکیل شده است می توانید شخص و یا توسط وکیل مراجعه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

منتظر ابلاغ از طریق پیامک باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
یعنی اگر شما شاکی بوده اید یا اگر کسی از شما شکایت کرده است پرونده شما در آن شعبه به ثبت رسیده و در صورت نیاز جهت حضور به شما وقت حضور را از طریق پیامک اعلام می کنند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یعنی اگر حضور شما لازم بود برای شما احضاریه از طریق ثنا ارسال خواهد شد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پرونده شما به دادگاه کیفری ارجاع و جهت رسیدگی ارجاع ووقت به شما از طریق ثنا ابلاغ خواهد شد