مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع شد؟

سلام یه روز بهم پیام اومد ولی قبلا از دادگاه ابلاغیه نیامده بود دیدم نوشته پرونده شماره فلان به شعبه فلان گ .ن اینجور چیزی نوشته بود شهرش درست معلوم نبود کیفری ارجاع شد یعنی الان کسی از من شکایت کرده میشه سریع تر جوابمو بدین دقیق نمیدونم ولی فکر کنم شماره شخصی بود اگر از دادگاه پیام بیاد مثل اون بالا میاد؟ ولی یه 6 یا 7 ماهی میشه از پیام شاید هم کمتر یا بیشتر

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
اگه سامانه ثنا ثبت نام کردید از سایت عدل ایران پیگیری کنید ببینید پرونده ای به نام شما در سیستم ثبت شده یا خیر