مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض علیه پرونده

با سلام و احترام. بنده پروندم منع تعقیب شد به علت ارایه یه سری مدارک و حضور در وقت اعلام شده که اعتراض زدم. الان یک ماه گذشت فقط پیامکی که برام اومد پرونده شما به شعبه دو کیفری ارسال شد در صورت نیاز به حضور ابلاغ خواهد شد. اما هیچ ابلاغیه واسه حضور نیومد من چکار کنم الان یه ماه گذشته آیا همچنان باید منتظر بمونم. یا به همون شعبه مراجعه کنم پیگیر شم. لطفا راهنمایی کنید. باتشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دیر نشده ولی جهت اطمینان میتوانید حضورا پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت اعتراض به قرار منع تعقیب دادسرا پرونده جهت رسیدگی به اعتراض به دادگاه کیفری دو ارجاع میشه و دادگاه با بررسی محتویات پرونده و لایحه اعتراض اگر تحقیقات ناقص باشد پرونده را جهت انجام تحقیقات به دادسرا ارسال می‌کنه و بعد از انجام تحقیقات اظهارنظر می کند یا بعد از بررسی اگر اعتراض را وارد بداند قرار جلب به دادرسی صادر می‌کنه تا پرونده جهت رسیدگی به دادگاه ارسال بشه و اگر اعتراض را وارد نداند قرار دادسرا را تایید می کند و معمولا قرار دادسرا در دادگاه تایید می شود.
توجه داشته باشید دادگاه جهت بررسی اعتراض تشکیل جلسه نمی دهد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر فرصت دارید مراجعه کنید هر چند که این مدت زمان در دادگاه ها طبیعی است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید حضوری پیگیری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است حضورا به شعبه مربوطه مراجعه کنید