مشاوره حقوقی رایگان - دعاوی ملکی

سلام وقت بخیر؛
یک پیامی از از دادگاه برای ما اومده خواستم ببینم منظورش چی هست
ما یک ملکی داشتیم که یک نفر ادعای تصاحب از طریق وراثت رو روش داشت
دادگاه به نفع ما رای داد و قرار منع تعقیب صادر کرد و حدودا شاید بیش از 5 سال گذشته ازش
امروز ی پیامی اومد به صورت زیر:

"آقای...... پرونده شما به شماره ..... و شماره بایگانی .... به شعبه دو شورا ارجاع داده شد.
در صورت نیاز به حضور، ابلاغ خواهد شد."
خواستم ببینم این چه معنی ای داره؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

در سایت عدل ایران روند کار پرونده را چک نمایید و یا حضوری به شعبه مربوزه مراجعه کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
جهت صلح و سازش و مختونه کردن پزونده به شورا ی حل اختلافارجاع شده است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

پرونده جهت صلح و سازش به شورای حل اختلاف ارجاع شده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق سامانه ثنا روند پرونده را چک کنید

علیرضا عبادی

علیرضا عبادی :

سلام یه پرونده دیگری باید باشه مراجعه کنید و ببینید چه موضوعی هستش

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام مشخص نیست بهتر است از طریق سایت عدال ایران روند پرونده و شاکی را چک کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام جهت ایجاد سازش موضوع به شورای حل اختلاف محل ارجاع گردیده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

احتمالا برای صلح و سازش به شورا فرستاده شده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از طریق سامانه ثنا روند پرونده را چک کنید

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

سلام ، وارد سایت عدل ایران ، قسمت اطلاع رسانی برای اشخاص حقیقی ، گزینه جستجو بر اساس شعبه بزنید و روند و خلاصه پرونده را مشاهده نمایید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق سامانه ثنا روند پرونده را چک کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق سامانه ثنا روند پرونده پیگیری شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام این پرونده جدید است و برای صلح و سازش ، پرونده به شورا
ارجاع شده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جهت صلح و سازش و مختونه کردن پزونده به شورا ی حل اختلافارجاع شده است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق سامانه ثنا روند پرونده را چک کنید