مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر و ایراد در تحویل کابینت و تهدید و فهاشی به صاحب خانه توسط کابینت کار

ما اواسط تیر ماه یک قراردادی با کابینت کار نوشتیم که طی آن ایشون متعهد شدن طی 10 الی 12 روز پروژه رو تحویل بدن ولی تقریبا 20 روز دیرکرد داشتن و الان که تحویل دادن یکی از کابینت ها مشکل دار، درب های گلس 2 تا از کابین ها داری ضرب خوردگی و خط و خش میباشد و ریزه کاری های کمی باقی مانده و کابینت کار زیر باز تعمیر و اصلاح و اتمام پروژه نمیرود و مدام اسرار گرفتن پول تسویه حساب که مبلغ ان 2 میلیون تومان میباشد دارد و ما را تهدید به ابرو ریزی و فحاشی کرده، میخواستم ببینم برای ثبت شکایت در مبحث کابینت و فحاشی ها و تهدید هایی که به صورت کتبی انجام داده به کجا باید شکایت بکنیم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است...

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در خصوص توهین و فحاشی جدا از بحث قراردادی که در باب کابینت ها وجود دارد بایستی گفت که شما میتوانید شکوائیه تحت عنوان مجرمانه توهین و فحاشی را به ثبت برسانید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید بابت توهین تهدید و ایرادات کابینه شکایت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید

و بعد دادخواست الزام به انجام تعهد و خسارات را اقامه نمایید و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است و در گذشته به این سوال به شکل کامل و جامع پاسخ داده شده است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال برای سومین بار به نمایش گذاشته شده است و قبلاً به این پرسش به شکل کامل و جامع پاسخ داده شده است.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به اتحادیه تعزیرات وزارت صمت و دفتر خدمات قضایی میتوانید شکایت کنید

عبدالرسول کمالی

جناب آقای عبدالرسول کمالی :

درود. برای توهین و فحاشی باید به دفتر خدمات قضایی مراجعه و شکایت ثبت نمایید شکایت شما به دادسرای محل ارجاع می گرددو در خصوص خسارت یا عدم اتمام کار با تنظیم دادخواست حقوقی به دادگاه حقوقی مراجعه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در دفترخانه تعهد نامه محضری بگیرید و قید کنید اگر انتقال ندهد باید فلان کار را انجام دهد . در حقیقت امتیاز بگیرید و ضمنا وکالت در طلاق هم برای مدت نامحدود داشته باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تمرین دلیل کنید تا میزان خسارت‌های ناشی از تحویل با تاخیر و با ایراد و اشکال بررسی شود سپس دادخواست مطالبه خسارت آن را دهید در مورد تهدید و توهین و فحاشی هم جداگانه شکایت مطرح کنید

نسترن زمانی پور

سرکار خانم نسترن زمانی پور :

سلام. میتوانید با ارسال اظهارنامه (تهیه متن و سپس ثبت در دفتر خدمات الکترونیک قضایی) بدواً به‌نحو رسمی مطالبات خود را به ایشان ابلاغ نمایید. سپس درصورت پایان مهلت مقرر و عدم توجه، نسبت به مطالبه خسارت یا الزام وی به ایفای تعهد (درصورت وجود قرارداد، یا دست‌کم داشتن صورت‌مکالمات پیامکی و گواهی دوشاهد) اقدام قضایی نمایید. تهدید و فحاشی نیاز به دلایل مثبِته دارد تا امکان توفیق در شکایت کیفری میسورگردد. درصورت‌نیاز به بررسی و توضیحات بیشتر، اقدام به اخذ مشاوره فرمایید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام از صنف بابت ایراد کار و بابت توهین و تهدید شکایت کیفری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی تمام معایب و خسارات تعیین کرر

و بعد دادخواست الزام به انجام تعهد و خسارات را اقامه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است و برای چندمین بار به نمایش گذاشته شده است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به تهدید و توهین طرح شکایت نمایید
تامین دلیل نموده و دادخواست الزام به انجام تعهد مطرح نمایید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام از اتحادیه پیگیر باشید بابت توهین شکایت کیفری نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در خصوص عدم انجام تعهد و نقص در کار، ابتدا از طریق شورای حل اختلاف محل با جلب نظر کارشناس رسمی تامین دلیل نمایید، سپس با تقدیم دادخواست نامبرده الزام به رفع نقص و انجام تعهد نمایید .
در خصوص توهین و فحاشی اگر مستندات و دلایل دارید به دادسرای محل وقوع جرم به اتهام توهین و فحاشی شکایت نمایید .
قابل ذکر تمام اقدامات می بایست از طریق دفاتر خدمات قضایی انجام شود .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام برای کار انجام شده از طریق اتحادیه و تعزیرات پیگیری کنید و برای فحاشی و تهدید از دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

شکایت کیفری توهین و تهدید از طریق دفاترخدمات قضایی

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
كاربر گرامي از طريق دادسراي محل شكايت كيفري براي جرايم يادشده نماييد و حتما شهادت شهود را هم ضميمه نماييد

آزاده  ابراهيمي اسكي

سرکار خانم آزاده ابراهيمي اسكي :

سلام بابت تهدید و فحاشی ،شکایت کیفری از طریق دفاترخدمات قضایی و بابت الزام به انجام تعهد یا مطالبه خسارت از بابت عدم انجام تعهد نیز می توانید اقدام کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر جواز دارد از طریق اتحادیه پیگیری کنید البته باید بررسی شود قرارداد دارید؟ و خسارت وارده را تامین دلیل کنیددهمچنین از طریق تعزیرات

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
می توانید شکایت کیفری توهین و تهدید مطرح کنید.
بابت عدم ایفای تعهد ابتدا باید تامین دلیل کنید و سپس دادخواست الزام به ایفای تعهد و مطالبه خسارت طرح کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

دفتر خدمات الکترونیک قضایی طرح دعوی الزام و انجام تعهد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
میتوانید جهت تنظیم شکوائیه موضوع تهدید و توهین به وکیل شهرتان مراجعه کنید تا متن صحیح را تنظیم کند همچنین بابت موضوع کابینت نیز ابتدا باید درخواست تامین دلیل به شوراي حل اختلاف دهید تا کارشناس مرتبط موضوع را بررسی کند.

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام درمورد فحاشی و تهدید از طریق تنظیم شکواییه و برای کابینت از طریق دادخواست الزام به انجام تعهد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است و بارها به نمایش گذاشته شده است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت کیفری توهین و تهدید می توانید مطرح کنید

حسین کریمی

جناب آقای حسین کریمی :

با سلام
می تونید از طریق دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان شکایت کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است و برای هفتمین بار به نمایش گذاشته شده است.

فريده  باقري

سرکار خانم فريده باقري :

شکوائیه به دادسرا از طریق دفتر خدمات قضایی

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سایت مشکل فنی پیداکرده و این سوال باهرها بنامیش گذاشته میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال برای هشتمین بار به نمایش گذاشته شده است.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام می توانید از طریق اتحادیه یا سازمان تعزیرات حکومتی اقدام نمایید.

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
بابت توهین و فحاشی شکواییه ثبت کنید ، بابت ایرادات الزام به انجام کار مطابق قرارداد یا عرف ، قبل از اون هم تامین دلیل بگیرید

حسین کریمی

جناب آقای حسین کریمی :

با سلام،
شکوائیه خود را در دفترخدمات قضایی خطاب به دادسرای محل وقوع جرم ثبت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و عرض ادب امکان شکایت برای شما وجود دارد

احسان رفیعی زاده

جناب آقای احسان رفیعی زاده :

برای تهدید ها محل وقوع جرم و برای کابینت محل اقامت خوانده

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق اتحادیه پیگیری کنید و برای توهین و تهدید شکایت کنید

حسین کریمی

جناب آقای حسین کریمی :

با سلام
با ارسال شکواییه از طریق دفتر خدمات قضایی خطاب به دادسرای عمومی و انقلاب محل وقوع جرم .

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بابت کابینت ابتدا تامین دلیل بگیرید و سپس دادخواست الزام به ایفای تعهدات و در صورت عدم انجام تعهد ، انجام توسط خود با هزینه وی بدهید. بابت توهین با در دست داشتن دلایل با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضائی شکایت توهین و فحاشی کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شکایت کیفری مبنی بر توهین و تهدید مطرح کنید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

اگر در خصوص قرار داد شاکی دادخواست حقوقی و اگر خصوص فحاشی و تهدید شکایت دارید شکواییه تنظیم نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تامین دلیل نموده و الزام به انجام تعهد را مطرح نمایید

سحر گودرزیان

سرکار خانم سحر گودرزیان :

با سلام شکایت فحاشی و توهین به دفتر خدمات قضایی تشریف ببرید
و برای تعهد نیز حقوقی اقدام کنید البته بهتر است در این زمینه با وکیل مشورت کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

به دفتر خدمات قضایی مراجعه وشکواییه با موضوع تهدید وتوهین ودادخواست الزام به انجام تعهد به طرفیت ایشان دهید

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهید، همچنین قبلش تامین دلیل هم کنید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اتحادیه بابت کم کاریش
داد سرا بابت فحاشی و توهین
دادگاه بابت الزام به ایفای تعهد و جبران خسارت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سال شما تکراری می‌باشد به آن پاسخ داده شد

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

سلام
جهت شکایت تحت عناوین اتهامی تهدید و فحاشی میتوانید به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام از طریق شکایت کیفری مبنی برتهدید وتوهین وفحاشی وبا مراجعه به دفتر الکترونیک قضایی اقدام کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
توهین و تهدید جدای از جریان کابینت هاست و در این خصوص باید جداگانه شکایت کنید اما اگر موضوع اصلی تعمیر و اتمام پروژه است میتوانید علاوه بر مراجعه به اتحادیه برای فرد مذبور اظهارنامه ارسال کرده و سپس اقدام به تنظیم دادخواست نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکاست خود را مطرح نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را باید به دقت بررسی کنیم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید
و بعد دادخواست الزام به انجام تعهد را اقامه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در خصوص تهدید و فحاشی از طریق دفتر خدمات قضایی و در خصوص ایرادات کار انجام شده از طریق اتحادیه مربوطه و تعزیرات میتوانید پیگیری کنید

مریم علیجان نیا ولوکلائی

سرکار خانم مریم علیجان نیا ولوکلائی :

با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نسبت به طرح و ثبت شکایت کیفری با موضوع توهین و فحاشی اقدام نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دادخواست تامین دلیل بدهید تا برآورد کمبودهای کابینت گردد سپس دادخواست ایفای تعهد بدهید �جع به فحاشی‌ها و تهدیدها بسته به نوع �‌توانید شکایت فهاشی و تهدید بنمایید

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام و‌وقت به خیر اولا بحث توهین و فحاشی کیفری هست که می توانید با مدارک کافی شکواییه تنظیم کنید البته باید مدارک بررسی شود ثانیا بحث‌ مربوط به کابینت حقوقی هست که می توانید الزام به ایفا تعهدات بخواهید و‌یا اگر خسارتی از ناحیه انها وارد شده مطالبه خسارت نمایید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام به اداره تعزیرات جهت شکایت مراجعه کنید

سید علی حسینی

جناب آقای سید علی حسینی :

سلام . اگرچه در خصوص کوتاهی کابینت کار به اتحادیه مربوطه می توانید رجوع کنید اما برای الزام ایشان به انجام و اتمام تعهد باید دادخواست حقوقی دهید . برای موضوعات کیفری از قبیل فحاشی و تهدید نیز بایستی به دادسرا شکایت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت را ثبت کنید

محمدعلی زارع

جناب آقای محمدعلی زارع :

درود
در رابطه با فحاشی به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکواییه تنظیم کنید
در رابطه با تعهد قراردادی کابینت باید متن قرارداد شما توسط وکیل مطالعه شود

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

بابت توهین و تهدید از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت کنید

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

پیش یک وکیل متخصص کیفری بروید تا شکواییه مناسبی برای شما تهیه نماید.

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام
درخصوص نقایص کار دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا کارشناس از وضعیت موجود صورت برداری و نظریه بدهد

و بعد دادخواست الزام به انجام تعهد و خسارات را اقامه نمایید در خصوص توهین و فحاشی هم شکایت کیفری کنید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا
با سلام
قبل ازهرگونه اظهار نظر وارائه مشاوره ی حقوقی علاوه بر تکلیف حرفه ای اخلاقا بر خود لازم می دانم که شما دوست عزیز را به منظور جلوگیری از اطاله دادرسی وصرف هزینه ووقت گرانبهای خود بنحو مسالمت آمیزی موضوع را به سمت صلح وساز سوق دهید ودرصورت ضروت به طرح هرگونه شکایت ویا مطالبه حقی بدواً نیاز مند دلائل ومستندات محکمه پسندی خواهید بود بطور مثال برای عدم اجرای تعهد ویا تاخیر در ساخت ونصب کابیت ویا نقص در ساخت وتخلف از مفاد قراداد توسط کابینت کار باید موضوع را تامین دلیل کنید وبرای اینکار لازم است با ثبت دادخواست تامین دلیل وارجاع امر به کارشناس از طریق دفاتر خدمات قضائی اقدام کنید وکار را تا اجرای قرار کارشناسی دنبال کنید وسپس اقدام به ثبت دادخواست ومطالبه اجرای تعهدات ویا احیانا خسارات وارده نمائید که به اینگونه اقدامات اصطلاحا حقوقی اطلاق می شوند واما در بابت تهیدد ویا فحاشی در صورتی که شهودی دارید ویا اینکه دوربین های مدا بسته بنفع شما تصاویر ضبط نموده باشد باید بازهم از طریق دفاتر خدمات قضائی طرح شکایت کیفری کنید وفرایند ان را دنبال کنید. درهرحا شما حق انتخاب دارید موفق باشید صالح کاوری وکیل پایه یک دادگستری خراسان رضوی مشهد 0915139600

فهیمه حیدرپور

فهیمه حیدرپور :

سلام و احترام-ابتدا تامین دلیل انجام و سپس دادخوایت الزام به انجام تعهد و رفع نواقص مطرح نمایید.همزمان شکواییه توهین و تهدید مطرح نمایید.برای ثبت دعاوی به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید.

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

میتوانید با مراجعه به نزدیکترین دفتر خدمات قضایی الکترونیک محل زندگی خود ثبت شکایت نمایید.

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام
دادخواست الزام به ایفاء تعهد بدید و توضیح بدید که کابینت بایستی نو و درجه یک باشد اما ایراداتی دارد که خارج از عرف است.

موفق باشید

سیده فاطمه جوادی سیدیان

سرکار خانم سیده فاطمه جوادی سیدیان :

سلام
سوال تکراری است و به این سوال به شکل کامل و جامع پاسخ داده شد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

در دفتر خدمات قضایی شکایت کنید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام
ازبابت فحاشی شکایت کیفری در دادسرا مطرح نمایید واز طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت را طرح نمایید در مورد کابیت واختلاف در ان دادخواست حقوقی مطرح نمایید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

جهت انجام تعهد مبنی بر تکمیل کابینت دادخواست حقوقی الزام به انجام تعهد و در خصوص فحاشی و تهدید شکایت کیفری مطرح کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید به اتحادیه مراجعه کنید و برای فحاشی و تهدید میتوانید اعلام شکایت از طریق دفاتر قضایی کنید

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
قرارداد باید بررسی شود.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در خصوص عدم ایفای تعهدات به اتحادیه یا از طریق دادگاه پس از تامین دلیل اقدام نمایید
درخصوص تهدید و توهین هم می توانید شکوائیه ثبت نمایید

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام از طریق دفتر الکترونیک قضایی شکایت کیفری توهین وفحاشی انجام دهید

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

از او شکایت کنید که تعهد خود را انجام نداده وفق قرارداد،،به دادگاه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال به کرات مطرح شده است و در گذشته پاسخ داده شده است.

قلی پور مقدم تاج ادی  نوشین

قلی پور مقدم تاج ادی نوشین :

با سلام. برای ثبت شکوائیه میتوانید از دفاتر خدمات قضایی ویا دادسرای محل وقوع جرم اقدام نمایید. مبرهن است ادله مثبته جرم نیز باید وجود داشته باشد تا ادعای شما قابل اثبات باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از بابت موضوع توهین و تهدید شکایت کیفری مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص کابینت شما ابتدا تامین دلیل انجام دهید که موضوع کارشناسی شود

س می‌توانید با استناد به نظر کارشناسی ایشان را ملزم به انجام تعهد کنید

همچنین در صورتی که تهدید شده‌اید می‌توانید شکایتی جداگانه‌ای داشته باشید

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

باسلام.تهدیدوفحاشی جنبه ی کیفری داردوانجام تعهدبه ساخت کابینت سالم وبه موقع درصلاحیت محاکم حقوقی است.درهرحال بایدقراردادشماملاحظه شود

اعظم حسن آبادی

سرکار خانم اعظم حسن آبادی :

سلام شکایت کیفری از طریق دادسرا امکان دارد . به دفتر خذمات قضایی نزدیک منزل مراچعه نمایید .

فرنوش شریفی

فرنوش شریفی :

با سلام بابت توهین و تهدید ایشان میتوانید شکایت کیفری مطرح کنید
بابت خسارت ها و عدم انجام تعهدات خویش در موعد مقرر نیز ابتدا تامین دلیل کنید و سپس میتوانید اقامه دعوی نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است و به کرات در سایت قرار گرفته شده است. در گذشته به این پرسش به نحو کامل و جامع پاسخگویی شده است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا به اداره ثبت مراجعه نمایید اگر اداره ثبت سابقه ثبتی  ملک را تایید نمودد شوددرخواست اسهم الاث بدهید در غیر این صورت دادخواست اثبات مالکیت بدهید