مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به آبرو بردن

سلام شخصی از من طلب کار هست و من بهش گفتم که صبر کن تا بدهی رو پرداخت کنم ولی اون این پیام ها رو به من داده(این بار فقط میام درخونتون به آبروریزی .تو که وجودش را نداری گوشی جواب بدهی میرم از پدر ومادرت میگیرم .از قانون هم بیا بیرون بعد 6ماه .روزهایی برای میسازم که توتاریخ زندگیت بنویسی .همین طور که نابود کردی زندگیم رو نابودت میکنم .بشین و ببین .دیگر هم نه زنگ بهت میزنم نه پیام میدم .آبرو براتون نمیزارم اینقدر بی رگ وبی وجود هستی که آبرو برات مهم نیست .ببین چطوری پولتون میکنم ) میخوام بدونم جرمش چی هست و میتونم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

شهره خوشجان

شهره خوشجان :

با سلام، میتوانید شکایت کیفری با عناوین، توهین و تهدید و فحاشی انجام دهید.

عفت  قيصري

سرکار خانم عفت قيصري :

صرف تهدید نمی تواند ملاکی برای طرح شکایت باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر بنده جرمی مرتکب نشده است.
شما به فکر پرداخت بدهی خودت باش

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به این دارد که بتوانید اثبات کنید یا نه
درصورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید....

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه تهدید به ضرر شرفی را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دیون خود را پرداخت کنید شکایت در این مورد نتیجه نخواهد داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تحت عنوان توهین تهدید و فحاشی قابل پیگیری است شاهد و یا فیلم دوربین مداربسته ی‌تواند کمکتان کند

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، ممکن است بتوانید تهدید و توهین شکایت کنید اما رویه قضایی سخت میپذیرد که این الفاظ را دال بر تهدید و توهین بداند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

جرمی انجام نداده و طلبش را می‌خواهد بهتر است به جای شکایت و فکر کردن به این موضوع حق الناس مردم را ادا کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تا اینجا حرمی صورت نگرفته است که قابل پیگیری باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به عنوان تهدید می توان شکایت کرد

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
جرم ایشون مصداق بارز تهدید موضوع ماده 669 قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات است. مجازات چنین جرمی تا 74 ضربه شلاق و 2 ماه تا 2 سال جبس خواهد بود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌تواند مجازات جزای نقدی حبس و یا شلاق در پی داشته باشد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شکایت تهدید و توهین مطرح کنید ولی باید اثبات کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام پیامک بوده و شما میتونید شکایت خود را مطرح کنید