مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو به علت مهریه

با سلام و احترام ، حدود 4 سال از به اجرا گذاشتن مهریه همسرم از طریق دفتر ( ازدواج ) می گذرد ، با عنایت به اینکه بنده کارمند هستم و یک باب آپارتمان 60 متری " در حال سکونت" و یک دستگاه سواری 206 می باشم ، اجرائیه صادره حکم پرداخت یک چهارم حقوق بنده را صادر نموده که تا کنون ماه به ماه کسر می گردد، اما چند روز پیش پلیس گشت جلو ماشین من را گرفته و اعلام توقیف آن را به من اطلاع دادند. سوال بنده این است که :
1-آیا خودرویی که در خارج از وقت اداری برای امرار معاش در اسنپ فعال می باشد ، جزء مستثنایات دین نیست؟
2-با توجه به کسر حقوق بند جهت مهریه به صورت ماهانه و منظم توسط دولت انجام می شود راهی برای رفع توقیف وجود ندارد ؟ درصورت وجود را حل ، لطفا ارائه طریق فرمائید.
ضمنا در بنده با همسرم زندگی می کنم .
با سپاس بی کران

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت کنید که خودرو وسیله کار و معاش شماست میتوانید درخواست رفع توقیف ان را دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اسناد و مدارک شما را باید رویت کنیم در کنار بررسی اسناد و مدارک مشاوره حضوری یا تلفنی نیز احتیاج است که بفهمیم اطهارت شما دقیقا چیست و منطبق کنیم با مدارک

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما کار ثابت دارید و اصولا در این موارد خودرو مستثنیات نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه کارمند هستید ادعای کار با ماشین را قبول نمی کنند.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

چنانچه مدارک فعالیت در اسنپ ارائه شود رفع توقیف خواهد شد

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

1.اصولا خودرو جز مستثنیات دین نیست،مگر بتوان اثبات نمود که خودرو وسیله ای برای امرار معاش است.
2.خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر خودرو جز مستثنیات دین محسوب نمیشود مگر احراز گردد که وسیله امرار معاش شما است
ولی یک خانه جز مستثنیات دین محسوب می‌شوند مگر قیمت خانه زیاد باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر
ماشین را بنامش بکن و اقرار نامه محضری مبنی بر دریافت قسمتی از مهریه بگیر

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خودرو از مستثنیات دین نیست مگر اینکه آنرا ثابت کنید و برای آپارتمان اگر قیمش متعارف باشد قابل توقیف نیست

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

1_بله محسوب می شود و باید قاضی اجرا دستور رفع توقیف بدهد
2_خیر

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز اگر سابقه ی ثبت نام در اسنپ رو دارید پرینت بگیرید خودرو آزاد میشه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خودرو جزء مستثنیات دین نیست مگر اینکه تاکسی باشد یا تنها وسیله امرار معاش باشد
با پرداخت اقساط اعسار موجبی برای توقیف حساب و کسر از حقوق نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام خودرو جز مستثنیات دین میباشد و قابل توقیف است

زهرا نوری توران پشتی

سرکار خانم زهرا نوری توران پشتی:

با سلام درصورتیکه ثابت نمایید وسیله امرار معاش است رفع توقیف می شود .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وقتی اسنپ شغل دوم شما است اتومبیل شما جزو مستثنیات دین نیست
پاسخ سوال دوم منفی است

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
خودرو در صورتی جز مستثنیات دین می باشد که وسیله امرار معاش باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر تنها وسیله امرار معاش باشد جزء مستثنیات است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر خودرو تنها وسیله معاش شما باشد از مستثنیات دین‌می شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه خودرو مذبور جزو مستثنیات دین نمی باشد و راهی برای رفع توقیف وجود ندارد و پیگیری بلا نتیجه است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

خودرو جز مستثنیات دین نیست،مگر بتوان اثبات نمود که خودرو

وسیله ای برای امرار معاش است.

خیر

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

1ـ خیر. زیرا شغل اصلی شما کارمند است نه رانندگی و مسافر کشی.
2ـ خیر. هر مالی غیر از مستثنیات دین شناسایی شود قابل توقیف است.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

برای رفع توقیف خودرو باید مستثنیات دین را اثبات کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خودرویی که در اسنپ است طبق رویه قضایی جزء مستثنیات دین قرار نمی گیرد فلذا قابل توقیف خواهد بود . خودروهای تاکسی غیراینترنتی ، جزء مستثنیات دین هستند .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام،

1- در مواردی که شخص به دلیل امرار معاش نیاز به خودرو دارد، می‌تواند درخواست مستثنی شدن از توقیف خودرو را از مراجع قضایی مربوطه ارائه کند.

2- برای رفع توقیف خودرو به علت پرداخت نشدن مهریه، باید ابتدا به مرجع توقیف کننده و یا دادگاه مراجعه کنید و با ارائه مدارک و شواهد مربوطه، درخواست رفع توقیف خودرو خود را ارائه کنید. در صورتی که به موجب قوانین و مقررات مربوطه، مدارک و شواهد شما برای رفع توقیف خودرو قابل قبول بوده باشد، خودرو شما از توقیف آن رها خواهد شد.

در هر صورت، باید توجه داشت که پرداخت مهریه یک تعهد قانونی است و باید به آن پایبند باشید تا از مشکلاتی مانند توقیف خودرو جلوگیری کنید. اگر توانایی پرداخت مهریه را ندارید، می‌توانید با دادگاه مربوطه مراجعه کنید و درخواست تغییر شرایط پرداخت مهریه را ارائه کنید. در صورت تأیید درخواست شما، شرایط پرداخت مهریه ممکن است تغییر کند و به شما کمک شود تا بتوانید تعهدات خود را انجام دهید.