مشاوره حقوقی رایگان - آیا از قاضی که خسارت مالی زده است شکایت میتوان کرد

باسلام من در سال 99محکوم به اجرت المثل شدم و هر ماه یک میلیون و پانصد هزار ریال به حساب کارت همسرم واریز میکردم.
با طرح دوستی و آشتی از قبل برنامه ریزی شده با نپرداختن اقساط تا سال 13401 بسر می بردم دریغ از اینکه همسرم بدون اطلاع تمامی دادگاه را از سر گرفته و ماشینم و موبایلم توقیف شد با اینکه نامه از اسنپ آوردم و گفتم درآمدم از این می باشد فقط موبایلم را آزاد کردن و ماشین توقیف شد با صحبت قاضی که اگر تمام باقی مانده را پرداخت کنم ماشین آزاد میشود که بنده با گرفتن پول بهره ای در تاریخ 22اسفند گذشته و خوشحال از اینکه ماشین آزاد میشود پول را به صندوق دولت ریختم . مبلغ 12 میلیون واز طرفی اداره راهنمایی و شهرداری اعلام نمودن هرکسی جرایم خود را تا پایان فروردین 1402 بپردازد 30درصد تخفیف شاملش میشود که با حساب کردن چیزی حدود 5 میلیون تخفیف شامل بنده میگردید از زمانی که پول را پرداحت کردم تا امروز 4 اردیبهشت می باشد هنوز به هزار بهانه بیخود قاضی ماشین آزاد نشده وچون خانوم می باشد هیچ کس نباید او را ملاقات کند باید چکنم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. می بایست محتویات پرونده ملاحظه شود ، در هر صورت تشخیص قاضی رسیدگی کننده ملاک عمل است .
اگر قاضی تخلف انتظامی انجام می دهد می بایست به دادسرای انتظامی قضات شکایت نمود .
بهنر است با اختیار نمودن وکیل دادگستری در محل زندگی خود، محتویات پرونده را مطالعه نماید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ماشین بابت اجرت المثل توقیف شده باشد و مبلغ را کامل پرداخت کرده باشید باید خودرو آزاد شود.

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

پرونده شما نیاز به بررسی داره توضیحات شما کافی نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق رئیس دادگستری پیگیری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید پرونده توسط وکیل بررسی شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

پرونده باید رویت شود اسناد و مدارک شما را باید دقیق سنجید و بررسی کردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است جهت ارائه اظهار نظر دقیق حقوقی ، تمامی اسناد و مدارک مرتبط با موضوع مطروحه مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد تا از این راه بتوان پاسخ مناسب حقوقی و در خور دریافت کنید .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

سرپرست مجتمع قضایی صحبت کنید اگر نتیجه نگرفتی از طریق ریاست دادگستری اقدام کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد می‌شود به رئیس محترم مجتمع مراجعه نمایید تا با درایت ایشان مسئله حل شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
در صورتی که فکر می‌کنید قاضی در این مورد برخلاف قوانین و مقررات عمل کرده است، می‌توانید به دادسرای انتظامی قضات مربوطه شکایت کنید. برای این کار، بهتر است بیشتر مشورت کنید و راهکارهای مناسب برای پیگیری این موضوع را بررسی کنید.

لازم به ذکر است که برای پیگیری این موضوع، بهتر است دلایل و مستندات دقیقی در اختیار داشته باشید تا بتوانید موضوع را به صورت دقیق تری پیگیری کنید.