مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام و درود، بنده مهریم رو اجرا گذاشتم و خوردو همسرم بابت مهریه من توقیف شد، ایشون ب این اقدام اعتراض کرد و مدعی شد ک اتومبیلش منبع درآمدشه، اداره ثبت اسناد بهش 10روز مهلت داد مدارک‌ بیاره مبنی بر این ک داره با ماشین کار میکنه ولی ایشون نتونست مدرک بیاره و رای ب نفع من صادر شد و من هزینه کارشناسی برای ب مزایده گذاشتن ماشین رو ریختم و همه کاراهاشو انحام دادم و منتظر وصول طلب بودم ک دیدم خبری نشد مراجعه کردم ب اداره اسناد، گفتن ک اقا اومده و مدارکی دال براین ک داره تو آژانس کارمیکنه آورده و پرونده رفته ب هیئت نظارت، دو روز بعدش برای من رای قطعی صادر شد ک آقای فلانی تونسته ثابت بکنه ک داره تو آژانس کار میکنه و بستانکار (یعنی من) نتوانسته مدارکی بیاره ک بگ اقاتو آژانس مشغول نیست، درحالی ک اصن بدون اطلاع من این رای صادر شده و رفع توقیف زدن برای ماشین، میخاستم ببینم من چیکار میتونم انجام بدم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

سرکارخانم جهت توضیح دادن یه سری مسائل از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید تا بهتر بتوانم راهنمایی کنم

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر همسر شما شغلی داشته باشد با مراجعه به ریاست و ارایه مدارک عدم نیاز برای امرار معاش بوسیله ماشین را اطلاع دهید و اعتراض کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .می توانید از طریق ریاست اداره پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق رئیس ثبت موضوع را پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر همسر شما هیچ اموال ندارد شما باید ابتدا
درخواست انصراف از رسیدگی ، به اجرای ثبت مطرح نمایید و سپس در دادگاه خانواده ، دادخواست مطالبه مهریه را مطرح نمایید تا حکم بر علیه زوج صادر شود و سپس

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در زمان اعتراض به دستور رئیس ثبت می بایست کلیه مدارک خود را پیوست می کردید

امیرحسین رضوانی

جناب آقای امیرحسین رضوانی :

با سلام از طریق رئیس ثبت موضوع را پیگیری کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر تنها شغل وی نباشد با مستندات به رئیس ثبت مراجعه نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

در صورتی ک مدعی هستیدک نیاز ب کار در اژانس ندارند و یا شغل دیگر ایشان را معرفی کنید به اداره ثبت. ضمنا به جهت هزینه مزایده نیز ب ادارت ثبت مراجعه کنید