مشاوره حقوقی رایگان - توقیف برای مهریه

سلام و خسته نباشید،خودروی من برای به اجرا گذاشتن مهریه توقیف خورده وسیله امرار و معاش نیست فقط اینکه باهاش میرم سر کار و مسیر کارمم دیره و نمیشه با موتور یا تو راهی رفت میخواستم ببینم میشه اقدامی کرد با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خودرو جز مستثنیات دین نیست مگر اینکه تاکسی باشد یا تنها وسیله امرار معاش باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جزو مستثنیات دین به حساب نخواهد آمد.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
متأسفانه نمیشود اقدامی نمود .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر صرفا اگر تنها وسیله معاش باشد قابل توقیف نیست.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر فقط در صورتیکه وسیله امرار معاش باشد میتوانید رفع توقیف کنید

یک وکیل :

در صورتی که وسیله امرار و معاش نباشد قابل توقیف است

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

با توجه به اینکه وسیله کار و امرار معاش نیست قابل توقیف و مزایده هست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر خودرو جز مستثنیات دین محسوب نمیشود و قابل توقیف و مزایده میباشد مگر وسیله امرار معاش باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر وسیله نقلیه برای امرار و معاش نباشد توقیف می‌شود