مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو بابت مهریه

اینجانب امتیاز خودرویی از شخصی خریدم. ایشون خودش پول نداشت به حساب خودرو ساز واریز کنه. من پول به حسابش واریز کردم و بلافاصله از حسابش برداشت و به حساب خودروساز واریز شد. جهت تحویل مدارک خودرو آدرس منزل بنده داده ‌شد و مدارک برای من اومد. قبل از تحویل خودرو همسر فروشنده مهریه اجرا گذاشته و از طریق اداره ثبت توقیف خودرو رو گرفته و خودرو مستقیم از شرکت به پارکینگ رفته. تاریخ فیش ثمن‌ معامله مربوط به قبل از اجرای مهریه هست. یه قولنامه به تاریخ فیش ثمن‌ معامله هم دارم. دستور موقت مبنی بر توقف عملیات اجرایی هم گرفتم و فقط اثبات مالکیت مانده. به نظرتون دادگاه حکم به مالکیت من میده؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی مطرح نمایید و اثبات گردد که مالک خودرو شما هستید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهید.
اگر تاریخ معامله قبل از توقیف باشد دادگاه حکم رفع توقیف می تواند و مشکلی پیش نمیاد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اقدام به ثبت دادخواست اعتراض ثالث اجرایی را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی کنید. اگر تاریخ به انجام رسیدن معامله قبل از تاریخ توقیف خودرو مورد اشاره باشد خودرو رفع توقیف خواهد شد و هیچ مشکل قانونی بوجود نخواهد آمد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله در صورت اثبات رفع توقیف میشود

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

لازم بود دادخواست وقوع بیع داده میشد نه اثبات مالکیت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله دادخواست اعتراض ثالث اجرایی مطرح نمایید و اثبات کنید که مالک خودرو شما هستید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما یک پرونده کامل است که نیازمند بررسی دقیق و سنجیده است

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

باید دفاعیات خویش را مستدل و مستند به شواهد و مدارک انجام دهید ولی رای دادگاه قابل پیش بینی نمی باشد.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

دادخواست اعتراض ثالث اجرایی ثبت نمایید . چنانچه دلایل و مدارک کافی داشته باشید و در دادگاه نیز به صورت صحیح دفاع کنید به نتیجه خواهید رسید .
جهت مشاوره و تنظیم دادخواست میتوانید از طریق مشاوره ارتباط برقرار نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله البته بستگی به قولنامه تان واعتبارش هم دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا با توجه یه توضیحات بله

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله دادخواست تخصصی تنظیم نمایید احتمال موفقیت بالاست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما
باید وکیل دادگستری بگیرید دعوا تخصصی است
راه دفاع وجود دارد وامکان نتیجه گیری متصور است....

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهید