مشاوره حقوقی رایگان - حکم 800 گرم تریاک

سلام ببخشید از شوهرم 800گرم تریاک گرفتن سابقه هم نداره ایا زندانی داره یا فقط جریمه میشه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان حبس و جریمه وجود دارد...

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هم امکان حبس وهم جریمه نقدی وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مجازات ها بسته به نوع متهم و جرم ارتکابی به تشخیص قاضی است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر به جرم نگهداری متهم شده مجازات آن (بیش از پانصد گرم تا پنج کیلوگرم، 80/000/000 تا 300/000/000 ریال جریمه نقدی و چهل تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و دو تا پنج سال حبس.)
اگر به جرم توزیع و فروش متهم شده مجازات آن (بیش از پانصد گرم تا پنج کیلوگرم، ده تا چهل میلیون ریال جریمه نقدی و پنجاه
تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و سه تا پانزده سال حبس)
درضمن جزای نقدی در سال 99 تغییر کرده است
همچنین در نهایت ، تشخیص قاضی رسیدگی کننده در صدور حکم شامل تخفیف مجازات شود یاخیر ملاک عمل است .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
مجازات حمل مواد مخدر در سال 1400، با توجه به نوع و مقدار مواد مخدر، متفاوت است. حکم جرم حمل تریاک یا سایر مواد سنتی، از 1 تا 50 گرم، تا 300 هزار تومان جزای نقدی و تا 50 ضربه شلاق است. در بیش از 50 و تا 500 گرم، از 500 هزار تا 1 میلیون و 500 هزار تومان، جزای نقدی و از 10 تا 74 ضربه شلاق خواهد بود. مجازات حمل مواد مخدر بیش از 5 کیلو، 5 تا 10 سال حبس، از 6 تا 20 میلیون تومان جزای نقدی، 50 تا 74 ضربه شلاق و مصادره اموال ناشی از جرم، خواهد بود.
در صورت نداشتن سابقه و سایر شرایط اعمال تخفیف وجود دارد

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
حبس و شلاق و جزای نقدی
میزان آن توسط قاضی تعیین می شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
هم حبس دارد هم جریمه
از طریق سایت با بنده تماس حاصل فرمائید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بسته به نوع متهم و جرم ارتکابی تعیین میشود و معمولا حبس و جزای نقدی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به مجازات
شلاق
جزای نقدی
و زندان محکوم خواهد شد.
اگر سابقه کیفری نداشته باشد دادگاه می تواند در میزان مجازات تخفیف بدهد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام عزیزم
مجازات نگهداری هشتصدگرم تریاک در قانون عبارتست از 80/000/000 تا 300/000/000 ریال جریمه نقدی بعلاوه 40 تا70 ضربه شلاق بعلاوه 2 تا5 سال حبس بسته به نظر قاضی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به این که 800 گرم مواد تریاک از شوهر شما یافت شده است مجازات زندان و جزای نقدی برای ایشان از سوی قاضی رسیدگی‌کننده پرونده لحاظ خواهد شد اما به دلیل این که شوهر شما سابقه‌ای نداشته‌اند امکان تخفیف مجازات میسور است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

حبس ،جزای نقدی،شلاق برابر قاصی می باشد عدم سابقه میتواند از موجبات تخفیف باشد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

حمل و نگهداری مواد مخدر بیش از پانصد گرم تا پنج کیلو گرم
3 مجازات در نظر گرفته شده است که شامل
پانزده میلیون ریال تا شصت میلیون ریال جریمه نقدی و چهل تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و در نهایت دو تا پنج سال حبس تعزیری

علی بیگ زاده جنگان

جناب آقای علی بیگ زاده جنگان :

از صد و پنجاه (150.000.000) تا ششصد (600.000.000) میلیون ریال جریمه نقدی و پنجاه تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و سه تا پانزده سال حبس دارد
وچون می فرمایید فاقد سابقه کیفری هستنند قاضی میتواند مجازات را به نصف کاهش دهد

سیده فاطمه جوادی سیدیان

سرکار خانم سیده فاطمه جوادی سیدیان :

سلام
با توجه به شرایط ، حبس یا جزای نقدی دارد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

بله حتما حبس داره از سه تا 15 سال حداقل و حداکثر هستش.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

مشمول مجازات حبس خواهند شد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

مهدي  حسنوند

جناب آقای مهدي حسنوند :

با سلام
بله هم جزای نقدی هم حبس از دو تا پنج سال

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

بله ولی معمولا جزای نقدی داره که اونم بستگی به نظر قاضی داره

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

مجازات حبس در پی دارد . اما دفاع از متهم هم بسیار تاثیر گذار در نظر قاضی خواهد بود

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

جزای نقدی وحبس داردو بانظر قاضی چون سابقه کیفری ندارد، قابل تخفیف هم می باشد.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

از 50تا 200میلیون ریال جریمه نقدی و 50تا 74ضربه شلاق و 3تا 15سال حبس