مشاوره حقوقی رایگان - صلح ملک

با سلام
اگر مادر بنده ملکی را به من صلح کند(در دفترخانه)
1-استعلام های اداری و قانونی من را صاحب ملک نشان میدهد ؟
2-آیا موقع استعلام فرم ج ،فرم من قرمز نشان داده میشود؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر فرهاد رنگی بنابر بر سال ها متفاوت است و رویه ها متفاوت ولی اگر صلح شده است در دفتر اسناد رسمی شما مالک هستید و در استعلامات مربوطه نیز مالک شناخته میشوید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر صلح قطعی باشد شما مالک هستیدو در تمام استعلامات مالک معرفی می گردید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

در صورت انتقال رسمی ملک در استعلامات به نام شما خواهد بود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ اگر ملکی صلح عمری شده باشد سند مالکیت به نام شما خواهد خورد و در قسمت توضیحات سند به صلح عمری اشارع خواهد شد و زمانی که استعلام گرفته میشود نام شما به عنوان مالک نمایان خواهد شد.

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

اگر سند بنامتان ثبت شده باشه استعلام شما را مالک نشان میده اما چنانچه طبق صلحنامه قرار شده مادامیکه مادرتان زنده هست خودش مالک باشه و بعد از فوت ایشان ملک به شما منتقل بشه استعلام شما را مالک نشان نمیده

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

استعلام ثبتی بعمل می آید تا مالک اعلام شود

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

با ثبت نام مالک جدید در سامانه های ثبتی املاک،پاسخ استعلامات با نام مالک جدید همراه است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. مشخص ننمودید چه نوع صلحی است. فرض این که صلح منافع و عین باشد . شما ملک کل هستید و در دفتر املاک اداره ثبت اسناد منعکس است.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
اگر صلح قطعی باشد بله شما مالک هستید و در استعلام نام شما بعنوان مالک درج خواهد شد
ولی اگر صلح عمری باشد تازمان حیات مادر مالک ایشان میباشند

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، در صورت تحویل ملک و درست بودن عقد صلح شما مالک رسمی می باشید.